Αλεξανδρόπουλος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

Αλεξανδρόπουλος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

Newsroom
Αλεξανδρόπουλος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε για το 2-1 του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στο Κύπελλο και για το γκολ που σημείωσε ο ίδιος.

Ο χαφ του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, έκανε το 2-0 επί του Βόλου στη Λεωφόρο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο. Μετά το τέλος του αγώνα, που ολοκληρώθηκε τελικά στο 2-1, ο διεθνής μέσος ανέφερε για το τέρμα που πέτυχε:

«Ήταν σημαντικό που σκοράραμε δεύτερο γκολ. Έβλεπα από την αρχή της φάσης ότι κάναμε καλό πρέσινγκ, αποφάσισα να πάρω κάποια βήματα μπροστά, είδα τον αντίπαλο αμυντικό χαφ ότι είχε πάρει θέση να αλλάξει το παιχνίδι και θεώρησα ότι θα κάνει ανοιχτή επαφή της μπάλας. Εκεί έτρεξα με την ταχύτητα μου, έκλεψα τη μπάλα και πρώτη φορά στο παιχνίδι, σήκωσα το κεφάλι μου και είδα τον τερματοφύλακα ότι έχει ακάλυπτη την αριστερή πλευρά του, αλλά έκανα το πλασέ στη μέση. Την πρώτη αγωνιστική σκόραρα το πρώτο μου γκολ γενικά στην πρώτη κατηγορία με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα ήταν το δεύτερο. Πάνω απ' όλα, είμαι χαρούμενος όταν βοηθάω την ομάδα όταν παίζω. Όταν σκοράρω νιώθω πιο χαρούμενος, αλλά χαίρομαι πάνω απ' όλα για τη νίκη»

Για το αποτέλεσμα:

«Αυτό που με απογοητεύει είναι το γκολ που δεχτήκαμε, είχαμε ένα πολύ κακό διάστημα σε εκείνα τα 25 λεπτά και να το πω έτσι, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τις κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει και έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, χαιρόμαστε που νικήσαμε. Ο αρχικός μας στόχος ήταν να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά τουλάχιστον πετύχαμε ένα στα δύο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί θέλουμε να πάμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Με τη διάρκεια θα είμαστε ευχαριστημένοι, όχι με ένα ή δύο ή τρία αποτελέσματα».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα