Νιόπλιας: «Ο διαιτητής προσβάλλει τον επόπτη» (vid)

Νιόπλιας: «Ο διαιτητής προσβάλλει τον επόπτη» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Νιόπλιας: «Ο διαιτητής προσβάλλει τον επόπτη» (vid)

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας υποστήριξε ότι το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης δεν ήταν παράβαση, ενώ στάθηκε στη φάση που προηγήθηκε του 3-1.

Στο 89' του αγώνα Άρης - ΟΦΗ, ο Μαντσίνι έκανε σέντρα από δεξιά, ο Γιαννούλης έκανε τάκλιν, ο επόπτης Κούλα Χασάν σήκωσε τη σημαία και έδειξε ότι υπάρχει άουτ, όχι κόρνερ. Ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς, ωστόσο, το πήρε πάνω του και καταλόγισε κόρνερ. Αφού εκτελέστηκε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ιτούρμπε, ο οποίος με φοβερό σουτ έκανε το 3-1.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, στάθηκε στη φάση αυτή, λέγοντας στην Cosmote TV: «Αλλιώς είναι το 2-1, αλλιώς το 3-1. Πάιξαμε πολύ καλά. Μας αδικεί το σκορ. Είναι διαφορετικά παιχνίδια αυτά. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το πέναλτι το πρώτο φάνηκε από την εμπειρία που έχω. Το δεύτερο δεν ήταν πέναλτι. Όπως δεν ξέρω αν ήταν κόρνερ στην τελευταία φάση. Από τη στιγμή που ο επόπτης βρίσκεται στα δύο μέτρα, ο διαιτητής τον προσβάλλει. Δεν μπορεί να σφυρίζει από τα 30 μέτρα και ο άλλος να είναι δίπλα».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα