Άρης: Χωρίς Κουέστα η αποστολή του Άρη

Άρης: Χωρίς Κουέστα η αποστολή του Άρη

Newsroom
Άρης: Χωρίς Κουέστα η αποστολή του Άρη

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα (1/12, 17:00) του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, μ’ αυτό αγωνίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κρίθηκε προτιμότερο να μην επιβαρύνει την κατάστασή του. Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος Ντένις προβλέπεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια έπειτα από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Αυτή η αλλαγή ενδεχομένως να μην είναι η μοναδική αλλαγή στο βασικό σχήμα του Άρη καθώς ο Άκης Μάντζιος έχει την πρόθεση να προχωρήσει και σε άλλες καθώς έχει να διαχειριστεί και τον αγώνα του Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Κυριακή (5/12).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ντένις, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μανσίνι, Ντιαγέ, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λούμορ, Μάνος, Μαρμαρίδης Σαλιάρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα