Εκτός ο Καραγκούνης για την Κηφισιά ενόψει ΑΕΚ

Newsroom
Εκτός ο Καραγκούνης για την Κηφισιά ενόψει ΑΕΚ

bet365

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Νίκο Κούστα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θανάση Καραγκούνη.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου της φάσης των 16 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (1/12 - 20:15) στο ΟΑΚΑ, με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Κούστα να τονίζει ότι «το παιχνίδι αποτελεί μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο».

Ο Κούστας, μιλώντας ενόψει του αγώνα με την Ένωση, πρόσθεσε: Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για μία τόσο απαιτητική αναμέτρηση, τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά και έδειξαν έτοιμα. Το μέγεθος της ΑΕΚ δίνει από μόνο του έξτρα κίνητρο σε όλους μας, όπως επίσης το γεγονός πως η ομάδα μας θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν αγώνα τόσο υψηλών απαιτήσεων. Από μέρους μας, θα μπούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία που έχουμε σε κάθε αγώνα: θα παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα, για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ο τεχνικός της Κηφισιάς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θανάση Καραγκούνη και του Φελίπε, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στο τελευταίο ματς, εναντίον του Διαγόρα (0-0 στην Καισαριανή). Στην αποστολή για τον αγώνα με την Ένωση βρίσκονται οι Μιχελής, Κολοβούρης, Αντωνόπουλος, Εσλέρ, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Παυλάκης, Τόλιος, Σμπώκος, Παπαγγελής, Γκότοβος, Πριόνας, Παπασάββας, Πρίτσας, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος, Τζέλης, Οικονομίδης, Κρητικός, Τεττέι, Γιαννιτσάνης, Καλλέργης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα