Κύπελλο: Το τηλεφώνημα για βόμβα πριν το Παναχαϊκή - Αιγάλεω ήταν φάρσα

Newsroom
Κύπελλο: Το τηλεφώνημα για βόμβα πριν το Παναχαϊκή - Αιγάλεω ήταν φάρσα

bet365

Το τηλεφώνημα από άγνωστο για τοποθέτηση βόμβας έγινε σχεδόν 2,5 ώρες πριν από τη σέντρα στο παιχνίδι Κυπέλλου της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω αλλά αποδείχθηκε φάρσα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση στην Πάτρα και δόθηκε εντολή να «χτενιστούν» εξονυχιστικά οι εγκαταστάσεις του «Φ. Αραβαντινός». Μάλιστα μετά από αυτό το τηλεφώνημα περίπου 2,5 ώρες πριν το Παναχαϊκή - Αιγάλεω στο Κύπελλο ανέλαβε δράση και η Ασφάλεια Πατρών με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο των πυροτεχνουργών για εκρηκτικά.

Μάλιστα παρόντες στο γήπεδο ήταν ο διοικητής της Ασφάλειας Πατρών Μιχάλης Οικονομόπουλος και ο υποδιοικητής Κώστας Λιούρδης. Ακόμη στο γήπεδο ήταν ο υποστράτηγος γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Μαρτζάκλης και ο ταξίαρχος αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας, Γιάννης Κυριακόπουλος. Ωστόσο το τηλεφώνημα για βόμβα αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν φάρσα. Επιπλέον παρότι ορισμένοι επιχείρησαν να συνδέσουν αυτό το τηλεφώνημα με την ενδεχόμενη αναβολή του αγώνα αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: INTIME

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED