Ερικσεν: «Εκτέλεσα το τέλειο φάουλ» (vid)

Ερικσεν: «Εκτέλεσα το τέλειο φάουλ» (vid)

Κώστας Τόπας
Ερικσεν: «Εκτέλεσα το τέλειο φάουλ» (vid)

bet365

Με γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν η Ιντερ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, αποκλείοντας με ανατροπή την συμπολίτισσα Μίλαν.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός από το βράδυ της Τρίτης (26/01) είναι ο νέος ήρωας των «νερατζούρι», καθώς χάρη στην αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ , σκόραρε κι έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση.

Μπορεί γενικά ο Έρικσεν να περνάει δύσκολες στιγμές στο Μιλάνο, αλλά αυτό το γκολ θα το θυμάται καθώς βοήθησε την Ιντερ να προκριθεί. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η Ίντερ, είχε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από τον Απρίλιο του 2018, όταν το είχε πετύχει ο Ζοάο Κανσέλο κόντρα στην Κάλιαρι.

«Ήταν η τέλεια εκτέλεση φάουλ για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος, πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο όταν είμαι μέσα στο γήπεδο και είμαι χαρούμενος που πέτυχα αυτό το κρίσιμο γκολ. Ήταν κάτι τέλειο για μένα. Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με τις ιδιαιτερότητες ενός ντέρμπι. Αλλά προκριθήκαμε και αυτό μετράει. Αφιερώνω την νίκη στην νεογέννητη κόρη μου, την οικογένεια μου, τους φιλάθλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δανός άσος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα