Ο Ρονάλντο ήθελε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι για να «γίνει ο ήρωας του αγώνα» (vids)

Κώστας Τόπας
Ο Ρονάλντο ήθελε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι για να «γίνει ο ήρωας του αγώνα» (vids)

bet365

Ο «απόλυτος ήρωας του τελικού» ήθελε να γίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ήθελε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι της Γιουβέντους στον τελικό με τη Νάπολι και να δώσει αυτός τον τίτλο στην ομάδα του. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε...

Ρεάλ - Βαλένθια σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε έντονη κριτική για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να εκτελέσει πέναλτι, στον τελικό της Γιουβέντους με τη Νάπολι για το Κύπελλο Ιταλίας. Βέβαια, ο λόγος ήταν επειδή ο Πορτογάλος άσος των «μπιανκονέρι» ήθελε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι, να ευστοχήσει και να δώσει αυτός το Κύπελλο στην ομάδα του.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Τόσο ο Πάουλο Ντιμπάλα όσο και ο Ντανίλο, αστόχησαν από την άσπρη βούλα για την Γιουβέντους, ενώ η Νάπολι ευστόχησε στα τέσσερα πέναλτι, με τους Λορέντζο Ινσίνιε, Ματέο Πολιτάνο, Νικολα Μαξίμοβιτς και Αρκάντιους Μίλικ.

Το γεγονός ότι ο «CR7», δεν πρόλαβε να εκτελέσει ήταν καθώς ήθελε να είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής στη λίστα για την διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας» και να γίνει... ο ήρωας (κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν), ο οποίος θα χάριζε στην «Γηραιά Κυρία» το τρόπαιο.

Οπως είναι λογικό στο διαδίκτυο ο Πορτογάλος, έγινε πρώτο θέμα...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα