Γκατούζο: «Το ποδόσφαιρο με έκανε άνδρα, πιστεύω στον Θεό του ποδοσφαίρου»

Γκατούζο: «Το ποδόσφαιρο με έκανε άνδρα, πιστεύω στον Θεό του ποδοσφαίρου»

Κώστας Τόπας
Γκατούζο: «Το ποδόσφαιρο με έκανε άνδρα, πιστεύω στον Θεό του ποδοσφαίρου»

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατάφεραν να επικρατήσουν της Γιουβέντους στην διαδικασία των πέναλτι, και να στεφθούν Κυπελλούχοι Ιταλίας.

Ρεάλ - Βαλένθια σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με 4-2 στα πέναλτι οι «παρτενοπέι» επικράτησαν της Γιουβέντους και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο τεχνικός της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, συγκινημένος, επαίνεσε τους παίκτες για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν στον τελικό.

«Η ζωή και ειδικά το ποδόσφαιρο μου έδωσαν πολλά περισσότερα σε σύγκριση με όσα έδωσα. Με έκανε άνδρα. Στη ζωή, σκέφτεσαι πάντα τους γονείς και την οικογένειά σου πρώτα, οπότε αυτό που έγινε είναι δύσκολο να το αποδεχθείς. Εχω τόσο πολύ πάθος για ποδόσφαιρο, που ξέρω ότι δεν μπορώ να το αφήσω ούτε δευτερόλεπτο. Όποιος κάνει αυτή τη δουλειά πρέπει να τη σέβεται, επειδή είμαστε τυχεροί.

Για αυτό το λόγο θυμώνω όταν δεν βλέπω πάθος, καθώς δεν μετανιώνω για αυτά που έχω κάνει στην καριέρα μου και θέλω να βλέπω το ίδιο από τους παίκτες μου. Εχω τόσο πολύ πάθος για ποδόσφαιρο, που ξέρω ότι δεν μπορώ να το αφήσω ούτε δευτερόλεπτο. Όποιος κάνει αυτή τη δουλειά πρέπει να τη σέβεται, επειδή είμαστε τυχεροί».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα