Γκατούζο: Το φιλί στον ουρανό και η αφιέρωση στην αδερφή του...

Γκατούζο: Το φιλί στον ουρανό και η αφιέρωση στην αδερφή του...

Κώστας Ζάλιαρης
Γκατούζο: Το φιλί στον ουρανό και η αφιέρωση στην αδερφή του...

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η αδερφή του «έφυγε» πριν από λίγες μέρες ούσα νικημένη από τα προβλήματα υγείας και γι' αυτόν ήταν ιδιαίτερη η στιγμή της πρόκρισης της Νάπολι στον τελικό του Coppa Italia.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο κόουτς των «παρτενοπέι» από τον περασμένο Φεβρουάριο βίωνε πολύ δύσκολες στιγμές καθώς η αδερφή του, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και μάλιστα βρισκόταν στην ΜΕΘ.

Όταν ξέσπασε η πανδημία ήταν πολύ δύσκολο να τη βλέπει όσο θα ήθελε και να την επισκέπτεται και πριν από μια εβδομάδα εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας.

Η Νάπολι πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Coppa Italia μετά το 1-1 στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Ίντερ, ο Γκατούζο έστειλε ένα μεγάλο φιλικό στον ουρανό και λίγο αργότερα δήλωσε:

«Θα ήθελα να αφιερώσω την παρουσία μας στον τελικό στην αδερφή μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για όσα έκαναν στο γήπεδο. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και προς τους οπαδούς για τη στήριξη που μου πρόσφεραν όλο αυτό το διάστημα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα