Κύπελλο Ιταλίας: Σέντρα στις 12-13 Ιουνίου

Κώστας Τόπας
Κύπελλο Ιταλίας: Σέντρα στις 12-13 Ιουνίου

bet365

Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης μπαίνουν στην Ιταλία, καθώς όπως όλα δείχνουν στις 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς Γιουβέντους - Μίλαν για την ημιτελική φάση, του Coppa Italia.

Σύμφωνα με τo Sky Sport Italia, η κυβέρνηση αποδέχθηκε το αίτημα για να προχωρήσει το Κύπελλο στην Ιταλία νωρίτερα. Ετσι στις 12 και στις 13 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι δύο μεγάλες αναμετρήσεις, Γιουβέντους - Μίλαν και Νάπολι - Ιντερ.

Μίλαν και Γιουβέντους είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 τον Φεβρουάριο, ενώ η Ιντερ είχε γνωρίσει την ήττα εντός έδρας 1-0 από τους «παρτενοπέι».

Με τον τελικό στη Ρώμη στις 17 Ιουνίου, οι σύλλογοι ανησυχούσαν ότι δεν θα υπήρχε αρκετός χρόνος για να προετοιμαστούν, ειδικά μετά από τρεις μήνες αποχής. Γι' αυτό και η κυβέρνηση δέχθηκε το αίτημα των ομάδων να μετατεθούν νωρίτερα οι ημερομηνίες των επαναληπτικών αγώνων κι έτσι αντί για τις 13 και 14 Ιουνίου θα διεξαχθούν στις 12 και 13 του μηνός.

Μάλιστα, εκτός απροόπτου το μεγάλο ντέρμπι Γιουβέντους - Μίλαν θα είναι το πρώτο ματς, το οποίο θα ανοίξει την αυλαία την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Μετά την ημιτελική φάση της διοργάνωσης οι δύο ομάδες που θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό στις 17 Ιουνίου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα