Κόμπι Μπράιαντ: Συγκίνησε το «αντίο» της Μίλαν (vid)

Gazzetta team
Κόμπι Μπράιαντ: Συγκίνησε το «αντίο» της Μίλαν (vid)

bet365

Οι Ροσονέρι αποχαιρέτησαν ένα δικό τους παιδί, αφού ο θρύλος του ΝΒΑ είχε ζήσει στα παιδικά του χρόνια στο Μιλάνο και αγαπούσε την Μίλαν.

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε αδυναμία στην Μίλαν των τριών Ολλανδών, την οποία γνώρισε τα χρόνια που έμενε στο Μιλάνο, όταν ο πατέρας του έπαιζε μπάσκετ στην Ιταλία. Οι Ροσονέρι δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα – θρύλο και τον αποχαιρέτησαν όπως αρμόζει.

Πριν από τον αγώνα με την Τορίνο για την φάση των «16» του Κυπέλλου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή που στην πορεία μετατράπηκε σε χειροκρότημα, ενώ στα μάτριξ του «Τζουσέπε Μεάτσα» προβάλλονταν εικόνες του Κόμπι, τόσο από την καριέρα του, όσο και με την φανέλα της Μίλαν.

Οι παίκτες του Σίλβιο Πιόλι, ύστερα από σχετική άδεια που πήρε ο σύλλογος από την ιταλική Λίγκα, φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια, ως ένδειξη πένθους για την απώλεια του Κόμπι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα