Τορίνο - Τζένοα 5-3 πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση)

Gazzetta team
Τορίνο - Τζένοα 5-3 πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση)

bet365

Η Τορίνο, επικράτησε της Τζένοα στα πέναλτι με 5-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. 1-1 ήρθαν οι δύο ομάδες στη κανονική διάρκεια και στην παράταση.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Τορίνο, που επικράτησε στα πέναλτι της Τζένοα με 5-3, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στα 90 λεπτά αλλά και στην παράταση.

Η Τζένοα ήταν εκείνη που... πάγωσε το Τορίνο κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 14' με τέρμα του Φαβίλι. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 23' ο Ντε Σιλβέστρι έφερε το παιχνίδι στα ίσα με αυτό το 1-1 να μένει μέχρι τέλους και να οδηγεί τις δύο ομάδες στην παράταση. Εκεί είχαν από ένα ημίχρονο, με την Τορίνο να πιέζει πολύ στο πρώτο μέρος, αλλά στο φινάλε αυτού να μένει με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μεϊτέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, η Τζένοα, ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω, πίεσε, σκόραρε αλλά το τέρμα της ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν και στα πέναλτι.

Εκεί η Τορίνο τα κατάφερε, καθώς οι Μπελότι, Μιλίκο, Ρινκόν, Αΐνα και Μπερενγκέρ ευστόχησαν, ενώ για την Τζένοα βρήκαν δίχτυα οι Ντέστρο, Φαβίλι, Κασάτα, αλλά ο Ραντοβάνοβιτς είδε τον Σιρίγκου να αποκρούει το δικό του πέναλτι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προκριθούν με 5-3 στα πέναλτι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα