Φιν Μπάρτελς: Η ιδιαίτερη σχέση με το Κίελο και το γκολ στην Μπάγερν!

Φιν Μπάρτελς: Η ιδιαίτερη σχέση με το Κίελο και το γκολ στην Μπάγερν!

Κώστας Ζάλιαρης
Φιν Μπάρτελς: Η ιδιαίτερη σχέση με το Κίελο και το γκολ στην Μπάγερν!

bet365

Από μικρό παιδάκι στην Χόλσταϊν Κίελ, έφτασε στα 33 του για να βιώσει τη μεγαλύτερή του στιγμή. Και απέναντι στην Μπάγερν. Ο Φιν Μπάρτελς, είναι από τους πρωταγωνιστές της τεράστιας πρόκρισης!
bwin - Άρης - ΑΕΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! 21+

Πέρα από τον Έλληνα γκολκίπερ, Γιάννη Γκέλιο, που έκανε σωστά τη δική του δουλειά κάτω απ' τα δοκάρια και χάρισε στην Χόλσταϊν Κίελ το εισιτήριο για την επόμενη φάση του DFB Pokal σε μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα του, ο Φιν Μπάρτελς έχει τους δικούς του λόγους για να θυμάται τη βραδιά της 13ης Ιανουαρίου.

Έχοντας ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής της ομάδας στο Κίελο, από το ηλικιακό επίπεδο κ-17, πίσω στο 2002, ο Μπάρτελς έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα το 2006 και έναν χρόνο αργότερα (για την ακρίβεια 1,5 αφού άρχισε να παίζει Ιανουάριο στο ανδρικό τμήμα και παραχωρήθηκε καλοκαίρι), αποχώρησε...

Πέρασε από τις Χάνσα Ροστόκ, Ζανκτ Πάουλι, Βέρντερ Βρέμης και το καλοκαίρι του 2020 αποφάσισε να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη.

Πίσω στο 2004, την 29η του Αυγούστου εκείνου του έτους, είχε πετύχει το πρώτο του γκολ με το τμήμα κ-19 της Χόλσταϊν Κίελ. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Φιν Μπάρτέλς ευστόχησε στο νικητήριο πέναλτι στη διαδικασία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Γερμανίας.

Η ζωή – μάλλον – πάντοτε θα επιστρέφει στον καθένα αυτό που αξίζει να ζήσει...

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα