Σάλκε - Μπάγερν 0-1: «Τρένο» οι Βαυαροί! (vid)

Gazzetta team
Σάλκε - Μπάγερν 0-1: «Τρένο» οι Βαυαροί! (vid)

bet365

Η Μπάγερν συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός κι εκτός συνόρων, με τη Σάλκε να είναι το τελευταίο «θύμα» της! Νίκη 1-0 στο Γκέλζενκιρχεν και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας

Η Μπάγερν συνεχίζει ακάθεκτη και στο κύπελλο Γερμανίας! Εξαιρετικοί οι Βαυαροί, επικράτησαν 1-0 στο Γκέλζενκιρχεν της Σάλκε και βρέθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η παράδοση ήταν σύμμαχος για την ομάδα του Φλικ, που μετρά εννέα διαδοχικές νίκες απέναντι στους Μπλε. Η Μπάγερν έμεινε αήττητη για 14ο σερί (13 νίκες) επίσημο παιχνίδι και φυσικά είναι μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις εντός κι εκτός συνόρων. Η απουσία του Λεβαντόφσκι ήταν αισθητή σε αυτό το παιχνίδι, όμως η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Φλικ της έδωσε και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Κίμιχ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, είχε στο πρώτο μέρος 90 πάσες όσες είχαν όλοι οι αντίπαλοι, ενώ πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Βέβαια, η Σάλκε ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Μπούργκσταλερ. Οι Βαυαροί απάντησαν, αλλά στο 15' ο Παβάρ, στο 21 ο Τιάγκο και στο 25΄ο Μίλερ δε βρήκαν στόχο. Ωστόσο, στο 40΄ από κόρνερ του Κουτίνιο, η μπάλα έφτασε στον Κίμιχ που με υπέροχο σουτ διαμόρφωσε το 1-0. Η Μπάγερν ήταν καλύτερη και στην επανάληψη και στο 62' πλησίασε το γκολ, αλλά το σουτ του Κουτίνιο βρήκε το οριζίντιο δοκάρι. Η Σάλκε προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ο Νόιερ είχε τις σωστές τοποθετήσεις.

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλαμπα, Ντέιβις, Κίμιχ,Τιάγκο, Μίλερ – Γκνάμπρι, Κοουτίνιο, Τολισό (85' Ζίρκζεϊ).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα