Διαψεύδει η Μπάγερν τα περί μαζικής αποχώρησης από το γήπεδο μαζί με την Σάλκε αν υπάρξουν νέα πανό κατά του Ντίτμαρ Χοπ

Gazzetta team
Διαψεύδει η Μπάγερν τα περί μαζικής αποχώρησης από το γήπεδο μαζί με την Σάλκε αν υπάρξουν νέα πανό κατά του Ντίτμαρ Χοπ

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου διέψευσε δημοσίευμα της «Bild», σύμφωνα με το οποίο οι ποδοσφαιριστές της και αυτοί της Σάλκε είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από το γήπεδο, αν υπάρξουν υβριστικά πανό κατά του Ντίτμαρ Χοπ και στον μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Πολύ δυναμική απάντηση φέρονται να ετοίμαζαν οι ποδοσφαιριστές των Σάλκε και Μπάγερν Μονάχου στον αποψινό μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας (03/03, 21:45), σε περίπτωση που στις εξέδρες εμφανιστούν υβριστικά πανό κατά του μεγαλομετόχου της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, όπως συνέβη στον επεισοδιακό αγώνα μεταξύ Χόφενχαϊμ και Μπάγερν, το απόγευμα του Σαββάτου (29/02).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», οι παίκτες των δύο ομάδων θα αποχωρήσουν μαζί από τον αγωνιστικό χώρο του «Veltins Arena», ανεξαρτήτως λεπτού του αγώνα και σκορ εκείνη την στιγμή, προκειμένου να βγάλουν από τον διαιτητή την πίεση του να πάρει μια απόφαση.

Στο ματς του Σαββάτου, άλλωστε, οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν πασούλες για 13 λεπτά ως αντίδραση για τα υβριστικά πανό των οπαδών της Μπάγερν κατά του Ντίτμαρ Χοπ, του πιο μισητού ποδοσφαιρικού παράγοντα στην Γερμανία αυτή την στιγμή.

Η Μπάγερν, πάντως, έκανε σχετική ανάρτηση διάψευσης για αυτό το σενάριο. «Αντίθετα με σημερινά δημοσιεύματα της BILD και του Sport1, η Μπάγερν θέλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία μεταξύ Μπάγερν και Σάλκε σχετικά με συγκεκριμένα σενάρια που θέλουν τις δύο ομάδες να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο, στην διάρκεια του αποψινού αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας» ανέφερε το σχετικό «τιτίβισμα» των Βαυαρών.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, είχε κάνει λόγο για «το άσχημο πρόσωπο της Μπάγερν», ενώ ο προπονητής Χάνσι Φλικ, ο οποίος είχε προσπαθήσει μάταια να πείσει τους οπαδούς να αποσύρουν τα πανό, υποστήριξε ότι «ο Χοπ έχει βοηθήσει συγγενείς αυτών των ηλιθίων», αναφερόμενος στην προσφορά του στην ιατρική έρευνα. Οι οπαδοί, πάντως, δεν το βάζουν κάτω, παρ' ότι η Μπάγερν δημιουργεί ειδική επιτροπή που θα ελέγχει τυχόν ενέργειες των οπαδών που προσβάλλουν τις αξίες της ομάδας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα