Μπάγερν – Χόφενχαϊμ 4-3: Με... θρίλερ πάει για νέα κούπα (vids)

Gazzetta team
Μπάγερν – Χόφενχαϊμ 4-3: Με... θρίλερ πάει για νέα κούπα (vids)

bet365

Οι Βαυαροί έκαναν τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη και είναι το μεγάλο φαβορί για να σηκώσουν το 20ό Κύπελλο Γερμανίας στην ιστορία τους.

Μετά τον αποκλεισμό – έκπληξη των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψίας στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου είχε την ευκαιρία να μείνει (σχεδόν) μόνη της στην μάχη για το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο στην χώρα.

Οι Βαυαροί δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και, παρ' ότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ και στο φινάλε επέδειξαν τάσεις αυτοκτονίας, έφτασαν εντέλει στην εντός έδρας νίκη – πρόκριση με 4-3 (13' αυτ. Χίμπνερ, 20' Μίλερ, 36', 80' Λεβαντόφσκι – 8' αυτ. Μπόατενγκ, 82', 90'+2' Νταμπούρ) επί της Χόφενχαϊμ του Κώστα Σταφυλίδη (εκτός αποστολής ο Έλληνας αμυντικός).

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στην οκτάδα των προημιτελικών, βγάζει εύκολα το συμπέρασμα ότι η ομάδα του Χάνσι Φλικ είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο για έκτη φορά την τελευταία δεκαετία και 20ή συνολικά.

Εκτός από την Μπάγερν, λοιπόν, στην κληρωτίδα θα μπουν το απόγευμα της Κυριακής (09/02) οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Βέρντερ Βρέμης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ουνιόν Βερολίνου, Σααρμπρίκεν, Σάλκε και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η σταχτοπούτα Σααρμπρίκεν

Στα άλλα παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώθηκε η φάση των «16», η Μπάγερ Λεβερκούζεν λύγισε στο φινάλε στην έδρα της την Στουτγκάρδη με 2-1, αφού πρώτα της ακυρώθηκαν σωστά... τέσσερα γκολ!

Η Ουνιόν Βερολίνου, παρ' ότι τα χρειάστηκε, «απέδρασε» εντέλει από την έδρα της Φερλ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας με 1-0 (85' Άντριχ), ενώ στην μονομαχία των (πιο) μικρών, η Σααρμπρίκεν, τέταρτης κατηγορίας, έκανε το «μπαμ», αφού απέκλεισε στα πέναλτι την Καρσλρούη (δεύτερη κατηγορία) με 5-3, με 90λεπτο και παράταση να λήγουν χωρίς γκολ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα