Λεβερκούζεν: Της ακύρωσαν τέσσερα γκολ, προκρίθηκε με... αυτογκόλ (pics & vid)

Λεβερκούζεν: Της ακύρωσαν τέσσερα γκολ, προκρίθηκε με... αυτογκόλ (pics & vid)

Gazzetta team
Λεβερκούζεν: Της ακύρωσαν τέσσερα γκολ, προκρίθηκε με... αυτογκόλ (pics & vid)

bet365

Η Λεβερκούζεν δεν ήταν γραφτό να σκοράρει για 70' κόντρα στην Στουτγκάρδη, είδε τον επόπτη να της ακυρώνει ορθώς τέσσερα γκολ, αλλά προκρίθηκε τελικά χάρη σε αυτογκόλ των φιλοξενούμενων και οι Ασπιρίνες έδωσαν ρεσιτάλ αυτοσαρκασμού στο twitter.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην «Μπάγερ Αρίνα».

Η Λεβερκούζεν αντιμετώπισε την Στουτγκάρδη για το Κύπελλο Γερμανίας, σημείωσε τέσσερα τέρματα, αλλά οι φίλοι της πανηύρισαν μόνο το... πέμπτο.

Πώς γίνεται αυτό; Οι παίκτες του Πέτερ Μπος σκόραραν με τους Ντιαμπί (39'), Χάβερτς (43', 65'), Αλάριο (53'), αλλά ισάριθμες φορές είδαν τον επόπτη να σηκώνει την σημαία του για οφσάιντ. Αυτό όμως, δεν εμπόδισε την Λεβερκούζεν να προκριθεί στα προημιτελικά, αφού εν τέλει άνοιξε το σκορ με... αυτογκόλ.

Αναμφίβολα, το σκηνικό ήταν υπερβολικά αξιοπερίεργο για να μείνει ασχολίαστο από τον ενεργό λογαριασμό των Ασπιρινών στο twitter, με τους διαχειριστές να δίνουν ρέστα.

Μετά το τρίτο ακυρωθέν τέρμα, έδωσαν εμφατική απάντηση σε ανόητο χρήστη, που χρέωσε την γκίνια στην διαιτησία της γυναίκας ρεφ Μπιμπιάνα Στάινχαους.

Αργότερα, όταν ακυρώθηκε και το τέταρτο γκολ ανέβασαν tweet-έπος γράφοντας «Σίγουρα το 5ο μας γκολ θα μετρήσει», με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο του Στέφεν Σμιθ να το συνοδεύει.

Κι όταν τελικά βρήκε το πολυπόθητο 1-0, η απάντηση τους ήταν η εξής:

«Δεν σκοράραμε, αλλά μετράει! Το αυτογκόλ μας δίνει το προβάδισμα. Θα το δεχτούμε!»

Τελικά, οι Ασπιρίνες πέτυχαν και δεύτερο γκολ, χάρη στον Αλάριο στο 83', πριν μειώσει η Στουτγκάρδη με τον Γουαμανγκιτούκα στο 89'.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα