Μπόχουμ – Μπάγερν 1-2: Ανατροπή και πρόκριση στο 89’

Gazzetta team
Μπόχουμ – Μπάγερν 1-2: Ανατροπή και πρόκριση στο 89’

bet365

Η Μπάγερν έκανε στο τέλος την ανατροπή, κέρδισε με 2-1 την Μπόχουμ και συνεχίζει στο Κύπελλο. Μεγάλες προκρίσεις για Στουτγκάρδη, Ζααμπρίκεν και Ουνιόν.

Η Μπάγερν βρέθηκε μία ανάσα από το κάζο, όμως ο Κόβατς έριξε τα μεγάλα όπλα στο δεύτερο ημίχρονο και είδε την ομάδα του να κάνει την ανατροπή στο 89’, να κερδίζει με 2-1 την Μπόχουμ και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ντέιβις στο 36’, όμως η είσοδος των Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο και Μίλερ στην επανάληψη άλλαξε τις ισορροπίες. Οι Βαυαροί πίεζαν όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα και έφτασαν στην ισοφάριση στο 83’ με τον Γκναμπρί.

Στο 88’ ο Μπέλα-Κότσαπ έκανε απίθανο λάθος και χέρι για να κόψει την αντεπίθεση της Μπάγερν, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Και λίγο αργότερα ήρθε το τελικό 1-2, όταν ο Κομάν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μίλερ από κοντά πλάσαρε εύστοχα για να τελειώσει τα πάντα και για γλιτώσει το κάζο για την Μπάγερν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια μεγάλη πρόκριση πήρε η Ζααμπρίκεν, που κέρδισε με 3-2 την Κολωνία στο 90’, ενώ με 3-1 επίσης στο τέλος (87’, 90’) επιβλήθηκε η Ουνιόν της Φράιμπουργκ. Η Στουτγκάρδη πήρε εκδίκηση για τη βαριά ήττα από το Αμβούργο στο πρωτάθλημα και έφτασε στην πρόκριση, κερδίζοντας με 2-1 στην παράταση, ενώ η φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρας της Ντούισμπουργκ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα