Διαστημικό 13-0 από τις Αμερικανίδες που έγραψαν ιστορία! (vid)

Διαστημικό 13-0 από τις Αμερικανίδες που έγραψαν ιστορία! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Διαστημικό 13-0 από τις Αμερικανίδες που έγραψαν ιστορία! (vid)

bet365

Το μεγαλύτερο σκορ που έχει σημειωθεί ποτέ στα χρονικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είτε σε επίπεδο ανδρών είτε σε αυτό των γυναικών, πέτυχαν οι Αμερικανίδες απέναντι στην Ταϊλάνδη, φτάνοντας στο τελικό 13-0!

Αδιανόητο ήταν το σκορ στην αναμέτρηση των ΗΠΑ με τις Ταϊλανδές, το βράδυ της Τρίτης, για τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ των γυναικών που διεξάγεται φέτος το καλοκαίρι σε 9 μεγάλες πόλεις της Γαλλίας.

Με τρομερή πρωταγωνίστρια την Άλεξ Μόργκαν που σκόραρε πέντε φορές (και συμμετείχε σε 8 γκολ μαζί με τις 3 ασίστ, έχοντας 10 σουτ στην εστία) στο παιχνίδι και με 10 γκολ συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αμερικανίδες έφτασαν στο τελικό 13-0 γράφοντας τρομερή ιστορία.

Ποτέ ξανά δεν έχει σημειωθεί τόσο μεγάλο σκορ σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είτε σε επίπεδο ανδρών, είτε στις γυναίκες και οι κοπέλες των ΗΠΑ θα μείνουν στην ποδοσφαιρική ιστορία με το εκπληκτικό επίτευγμά τους...

Παράλληλα, η Μόργκαν, έγινε μόλις η 2η παίκτρια στο Μουντιάλ των γυναικών που σκοράρει πέντε φορές σε ένα παιχνίδι, κάνοντάς το σε ηλικία 27 ετών και 199 ημερών, μετά την συμπατριώτισσά της, Μισέλ Άκερς, απέναντι στην Ταϊπέι, τον Νοέμβρη του 1991.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα