Ιστορικά νούμερα στην τηλεθέαση του γυναικείου Αγγλία – Σκωτία στο Μουντιάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ιστορικά νούμερα στην τηλεθέαση του γυναικείου Αγγλία – Σκωτία στο Μουντιάλ!

bet365

Έβλεπαν, ξανάβλεπαν τα νούμερα και δεν το πίστευε κανείς! Το παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στη Σκωτία για την 1η αγωνιστική του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, έγραψε μοναδική τηλεοπτική ιστορία στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Με το ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση που φιλοξενείται στη Γαλλία, σημειώθηκε η βρετανική κόντρα ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σκωτία, για το 4ο γκρουπ στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Αργεντινή και Ιαπωνία.

Οι Αγγλίες κατάφεραν να φτάσουν στο 2-1 και να ξεκινήσουν με το δεξί στο τουρνουά, ωστόσο, αυτό μένει σε... δεύτερη μοίρα.

Η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης με τις Σκωτσέζες, την Κυριακή, θα μείνει στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης, αφού, ποτέ ξανά δεν είχαν καταγραφεί τέτοια νούμερα.

Συνολικά, 6,1 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι των γυναικών, κάτι που ερμηνεύεται σε ποσοστό 37,8% της τηλεθέασης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα