Πανιώνιος: Έξι κρούσματα κορονοϊού, αναβλήθηκε ο αγώνας με ΑΕ Μοσχάτου

Gazzetta team
Πανιώνιος: Έξι κρούσματα κορονοϊού, αναβλήθηκε ο αγώνας με ΑΕ Μοσχάτου

bet365

Στα 6 κρούσματα κορονοϊού έφτασε ο Πανιώνιος μετά τα 4 θετικά που υπήρξαν το πρωί του Σαββάτου, με την ΕΠΟ να προχωρά στην αναβολή του αγώνα με την ΑΕ Μοσχάτου.

Στην αναβολή του αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕ Μοσχάτου προχώρησε η ΕΠΟ. Ο λόγος ήταν τα θετικά κρούσματα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα οι «κυανέρυθροι» το πρωί είχαν 2 κρούσματα, αλλά μετά τις εξετάσεις του Σαββάτου βρέθηκαν θετικοί ακόμα 4 παίκτες φτάνοντας συνολικά τους 6. Έτσι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που είναι και η διοργανώτρια αρχή της Γ' Εθνικής προχώρησε όπως αναφέραμε στην αναβολή του αγώνα.

Ανακοίνωση με υπονοούμενα από την ΑΕ Μοσχάτου

Η ΑΕ Μοσχάτου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Το αυριανό παιχνίδι της ΑΕ Μοσχάτου με τον Πανιώνιο αναβάλλεται λόγω "κρουσμάτων" Covid 19 της αντιπάλου ομάδας,όπως ειδοποιηθήκαμε από την ΕΠΟ. Εμείς, πάντως, ήμασταν έτοιμοι και θέλαμε να παίξουμε... Το φετινό πρωτάθλημα διαμορφώνεται πολύ αλά καρτ δημιουργώντας ανησυχία... Φαίνεται η Πανδημία,ενώ παντού είναι σε ύφεση...σε κάποια γήπεδα ... θερίζει... Περαστικά και γρήγορη επάνοδο σε όσους νοσούν...».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα