Μαυρωτάς: «Τις επόμενες εβδομάδες ξεκινούν Γ’ Εθνική και Α’ Γυναικών» (vid)

Gazzetta team
Μαυρωτάς: «Τις επόμενες εβδομάδες ξεκινούν Γ’ Εθνική και Α’ Γυναικών» (vid)

bet365

Ο ΓΓΑ μίλησε για το μέλλον δύο κατηγοριών ποδοσφαίρου που παραμένουν στον «πάγο» και δεν λειτουργούν

Για το μέλλον της Γ’ Εθνικής Ανδρών του Ποδοσφαίρου αλλά και της Α’ Γυναικών μίλησε ο Γιώργος Μαυρωτάς στην ΕΡΤ 3. Οπου ο ΓΓΑ έδειξε αισιόδοξος πως στο άμεσο μέλλον θα αρχίσουν και εκεί οι ομαδικές προπονήσεις. «Η Γ’ Εθνική, όπως και η πρώτη κατηγορία των Γυναικών είναι το επόμενο βήμα στο να τους επιτραπούν οι προπονήσεις. Θεωρώ ότι αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά στην υγειονομική εικόνα της χώρας μας με την πανδημία, τότε τις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να έχουμε το «πράσινο» φως, πάντα με τις ίδιες συνθήκες, με τον εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο και τα εβδομαδιαία τεστ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οσο για το κόστος τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου σχολίασε ότι «και εδώ υπάρχει το αντίστοιχο θέμα για το ποιος θα τα αναλάβει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο να βρούμε τις λύσεις με συνέργειες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα