Διάψευση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την Γ' Εθνική

Gazzetta team
Διάψευση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την Γ' Εθνική

bet365

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού διέψευσε τις δηλώσεις του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου ο οποίος ανέφερε πως η ΓΓΑ δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για επανέναρξη των προπονήσεων στην Γ' Εθνική.

Οι δηλώσεις του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου και μέλους της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, περί μη συζήτησης εκ μέρους του Υφυπουργείου Αθλητισμού για επανέναρξη προπονήσεων στην Γ' Εθνική προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Όπως ξεκαθαρίζει, έχει αποστείλει με επίσημο έγγραφό του από τις 13 Ιανουαρίου (Α.Π. 14395), προς την «Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», αίτημα επανέναρξής των προπονήσεων και για τη Γ’ Εθνική (μεταξύ άλλων πρωταθλημάτων και λοιπών αθλητικών δραστηριοτήτων), με την απαραίτητη δέσμευση ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο με εβδομαδιαίο τεστ αντιγόνου Covid-19.

Μάλιστα, όπως τονίζει το Υφυπουργείο Αθλητισμού, το ίδιο αίτημα επαναλήφθηκε τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, έως και χτες, ενώ μάλιστα, στην συνεδρίαση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» στις 29/01/2021, κατόπιν συνεννόησης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος επανέλαβε το αίτημα για επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα