Σκούρας: «Όταν μας ζητάνε να δίνουμε το γήπεδό μας πρέπει να το κάνουμε»

Gazzetta team
Σκούρας: «Όταν μας ζητάνε να δίνουμε το γήπεδό μας πρέπει να το κάνουμε»

bet365

Ο Κυριάκος Σκούρας τοποθετήθηκε για το περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την ώρα που η ομάδα του Βόλου πραγματοποιούσε την προπόνησή της.

Έπειτα από το περιστατικό που έλαβε χώρα με την εισβολή 30-40 ατόμων την ώρα που πραγματοποιούσε την προπόνησή της η ομάδα του Βόλου, ο Κυριάκος Σκούρας μίλησε στα panionianea τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση όταν η Λίγκα ζητάει από τον Πανιώνιο το γήπεδο για να διευκολυνθεί κάποια επαρχιακή ομάδα να το δίνει.

«Όταν μας ζητάει η Σούπερ Λιγκ να δίνουμε το γήπεδο μας, όταν χρειάζεται, σε κάποια επαρχιακή ομάδα για έκτακτες προπονήσεις ή αγώνες, θα πρέπει να το κάνουμε. Δεν μπορούμε να μην δίνουμε το γήπεδο, κάτι που γίνεται και με τις ξένες ομάδες. Το γήπεδο μας βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν έχουμε την απαίτηση να ζητάμε πράγματα, θα πρέπει και να δίνουμε. Το Καλοκαίρι ζητήσαμε από την Σούπερ Λιγκ να μετέχει η Κ15 και η Κ17 κανονικά στα πρωταθλήματα, παρά το γεγονός ότι είχαμε υποβιβαστεί και οι άνθρωποι το δέχτηκαν και μας στήριξαν».

Θέση για το περιστατικό είχε πάρει νωρίτερα με ανακοίνωσή του και ο Βόλος, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως κανείς από τα άτομα δεν κινήθηκε απειλητικά προς τα μέλη της αποστολής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα