Κοροπούλης στους παίκτες του Πανιωνίου: «Τέτοιες νίκες σας κάνουν άντρες» (vid)

Gazzetta team
Κοροπούλης στους παίκτες του Πανιωνίου: «Τέτοιες νίκες σας κάνουν άντρες» (vid)

bet365

Μια παθιασμένη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του είχε μετά το 1-2 επί της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό, ο προπονητής του Πανιώνιου Δημήτρης Κοροπούλης.

Ενθουσιασμένος με τη νίκη του Πανιώνιου στον Κορυδαλλό απέναντι στην Προοδευτική ήταν μετά το παιχνίδι ο Δημήτρης Κοροπούλης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πολύ παθιασμένα...

Συγκεκριμένα, τους είπε: «Αυτή την πανιώνια ψυχή που βλέπουμε εμείς, όταν παίζετε σαν Πανιώνιος δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Και κανέναν! Και τέτοιες νίκες είναι που σας κάνουν άντρες».

Ενώ στις δηλώσεις του, είπε: «Μια σπουδαία νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, ο οποίος έπαιζε ένα ποδόσφαιρο που εμείς κληθήκαμε ν’ αντιμετωπίσουμε.

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά. Θέλουμε ν’ αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στο κόσμο μας. Νομίζω ότι τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν ν’ ανταποκριθούν σε κάθε δυσκολία σε κάθε συνθήκη.

Αφήνουμε αυτή τη νίκη πίσω μας στο πίσω μέρος του μυαλού μας κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου και ως Πανιώνιος ν’ αφήσουμε το στίγμα μας στη κατηγορία.»

Δείτε την ομιλία, αλλά και τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα