«Δεν θα προλάβω να δω ξανά τον Πανιώνιο στην Α' Εθνική»! (gTV)

«Δεν θα προλάβω να δω ξανά τον Πανιώνιο στην Α' Εθνική»! (gTV)

bet365

Η κάμερα του gazzetta.gr βρέθηκε στην Νέα Σμύρνη και κατέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις απλών και αγνών φιλάθλων, μετά την «εξαφάνιση» του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Απογοήτευση, στεναχώρια, πόνος, κενό...

Το έτος που ο Πανιώνιος «κλείνει» 130 χρόνια ζωής, ο σύλλογος, αντί να χαίρεται και να γιορτάζει, βιώνει μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του. Μιας ιστορίας, που «δεν γράφτηκε μόνη της, αλλά από ανθρώπους», όπως κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν υπάρχει πια στην πρώτη κατηγορία, την Super League 1. Υποβιβάστηκε στην Super League 2, αλλά κατέληξε στην Γ' Εθνική, στα γήπεδα της οποίας θα τριγυρνά την επόμενη σεζόν...

Η ομάδα μπάσκετ «εξαφανίστηκε» επίσης, μετά την επίσημη δήλωση του προέδρου της ότι δεν θα χρηματοδοτήσει την προσπάθεια της νέας σεζόν, μετά και την απόσυρση υποψήφιου επενδυτή. Η συνέχεια θα τη βρει στη Β' Εθνική...

Ο κόσμος της Νέας Σμύρνης κλαίει και πονά... Νιώθει ένα σφίξιμο στο στομάχι και μια «μαχαιριά» στην καρδιά, για όλα όσα έγιναν από την κακή διαχείριση του ιστορικού σωματείου και που δεν θα μπορεί από την νέα σεζόν να καμαρώνει την ομάδα του.

«Αγία Φωτεινή, Εστία Νέας Σμύρνης, Πανιώνιος». Ή «Αγία Φωτεινή, Ευαγγελική Σχολή, Πανιώνιος». Όποιο κι αν ήταν το τρίπτυχό του καθενός, ο «Ιστορικός» ήταν πάντα μέσα σε αυτό.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην περιοχή που ζει κι αναπνέει για τους «κυανέρυθρους» και κατέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, ενώ συνομίλησε και με τον άλλοτε τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας (και νυν τιμ μάνατζερ του Μίλωνα), Θανάση Δούνη.

Υ.Γ.: Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ρωτήθηκαν πάνω από 20 άτομα. Οι περισσότεροι, όμως, είτε λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης, είτε λόγω του φόβου που ένιωθαν, δεν ήθελαν να μιλήσουν on camera. Εμείς δεν είχαμε, παρά να σεβαστούμε την επιθυμία τους.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα