Θετικό κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή του Πανναυπλιακού

Gazzetta team
Θετικό κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή του Πανναυπλιακού

bet365

Θετικός βρέθηκε ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό του Πανναυπλιακού, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Τεστ για τον Covid-19 ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται από την ΚΟΜΥ Αργολίδας και σε όλα τα μέλη της ομάδας του Πανναυπλιακού, στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης επαφών του ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Επίσης, αποφασίστηκε το κλείσιμο του ΔΑΚ Ναυπλίου για την Δευτέρα (10/08) ώστε να γίνουν απολυμάνσεις, καθώς επίσης και η διενέργεια τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του που δουλεύουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας βρέθηκε θετικός στο Covid-19, ο οποίος έχει υπάρξει ασυμτωματικός.
Άμεσα και σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, το Νοσοκομείο Ναυπλίου - τον κο Βασιλόπουλο και τέλος, την Κινητή Ομάδα Μονάδων Υγείας - με επόπτριες την κα Νέλλα και την κα Βόσσου, λήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα και πάρθηκαν δείγματα από όλα τα μέλη του σωματείου (Διοίκηση - Προπονητές - Αθλητές - Φροντιστές).
Κατόπιν επικοινωνίας και συνεργασίας με το Δήμαρχο Ναυπλιέων, κο Κωστούρο και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ, κα Ράλλη, αναστέλλεται η λειτουργία του Σταδίου, καθώς και οι προπονήσεις της ομάδας, μέχρι νεωτέρας.
Ευχαριστούμε παρά πολύ όλους τους εμπλεκόμενους και πάλι για την άμεση βοήθεια τους.
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα