ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οπαδοί Εθνικού σε διαιτητή: «Θα σου βάλουμε όπλο στο κεφάλι»!

Οπαδοί Εθνικού σε διαιτητή: «Θα σου βάλουμε όπλο στο κεφάλι»!

Οπαδοί Εθνικού σε διαιτητή: «Θα σου βάλουμε όπλο στο κεφάλι»!

Οπαδοί του Εθνικού απείλησαν τον διαιτητή του αγώνα με τον Κερατσίνι πως θα του βάλουν όπλο στο κεφάλι πριν την έναρξη του αγώνα, σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει και γράψει στο φύλλο αγώνα.  

Ο Εθνικός επικράτησε του Κερατσινίου με 2-0 για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, αλλά το ματς σημαδεύτηκε από τις καταγγελίες του διαιτητή Περράκη περί απειλών των οπαδών του Εθνικού για την σωματική του ακεραιότητα. 
 
Μάλιστα, το ματς καθυστέρησε 30 λεπτά να ξεκινήσει αφού ο Περράκης θεωρούσε το ματς υψηλής επικινδυνότητας και ζητούσε αστυνομική παρουσία.
 
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα:
 
«Κατά την άφιξη της διαιτητικής ομάδας στον προαύλιο χώρο του σταδίου κι ενώ βγαίναμε από το ταξί, 15 άτομα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας “Εθνικός” φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, μας πλησίασαν απειλητικά, βρίζοντας και φωνάζοντας προς το μέρος μας και τέσσερις εξ αυτών μας έσπρωξαν πάνω στο ταξί. Οι άνωθεν αναγραφόμενοι μας απείλησαν ότι δεν θα φύγουμε από εδώ ζωντανοί, αν δεν κερδίσει ο Εθνικός. Έβριζαν και έλεγαν: “Μο…ι Περράκη, τα έχεις πάρει, έχει βουίξει ο κόσμος και εμείς θα σου βάλουμε το όπλο στο κεφάλι”.
 
Με την παρέμβαση ανθρώπων από τη διοίκηση του Εθνικού μπήκαμε στα αποδυτήρια ασφαλής και οι εν λόγω φίλαθλοι απομακρύνθηκαν. Έγιναν ενέργειες από τη διοίκηση του Εθνικού, όπως τους ζήτησα, ώστε να έρθει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, λόγω των απειλών που υπήρξαν. Για αυτό το λόγο καθυστέρησα την έναρξη του αγώνα για τριάντα λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, περιμένοντας την αστυνομική δύναμη, για να μας εξασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα».