Διγκόζης: «Να είμαστε διπλάσιοι στην Δράμα»

Διγκόζης: «Να είμαστε διπλάσιοι στην Δράμα»

Gazzetta team
Διγκόζης: «Να είμαστε διπλάσιοι στην Δράμα»

bet365

Κάλεσμα στον κόσμο να ακολουθήσει την ομάδα στην Δράμα για το ματς με τον Πανδραμαϊκό έκανε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Άγγελος Διγκόζης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Πανσερραϊκό έχει ως εξής: «Ο Προπονητής του Πανσερραϊκού μας, δίνει το σύνθημα στην κερκίδα… για το ματς με τον Πανδραμαϊκό, στην Δράμα και δεν δίνει συνέχεια στην άκομψη συμπεριφορά του προέδρου του Νέστου, προς το πρόσωπο του αλλα και της συζύγου του, που παρακολούθησαν παρέα τον αγώνα της Χρυσούπολης με τους Δραμινούς, στο περιθώριο της 14ης αγωνιστικής.

Η διοίκηση μας, καταδικάζει το αρνητικό σκηνικό με τις προσβολές, που βίωσε ο προπονητής μας, με την σύζυγο του, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, απο τον αντίπαλο πρόεδρο και ευχόμαστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο, σε κανέναν αθλητικό χώρο στην Ελλάδα. Μέσω της ομάδα μας, συνεχίζουμε να διδάσκουμε ήθος εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις συσπείρωσης του Άγγελου Διγκόζη:

Εαν στην Χρυσούπολη ήμασταν πολλοί στην κερκίδα, στην Δράμα πρέπει να είμαστε οι διπλάσιοι τουλάχιστον! Η ομάδα μας είναι στην κορυφή και εκεί πρέπει να παραμείνει, μετά το ματς με τον Πανδραμαϊκό. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο αλλά απο την δική μας απόδοση εξαρτάται το αποτέλεσμα της Κυριακής. Δεν δίνω συνέχεια στις ασχήμιες, θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να σεβόμαστε, πρόσωπα και συλλόγους στον Ελληνικό αθλητισμό».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα