ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Χούλιγκαν και αποβράσματα της κοινωνίας»

«Χούλιγκαν και αποβράσματα της κοινωνίας»

 «Χούλιγκαν και αποβράσματα της κοινωνίας»

Ο Αριστείδης Ματσούκας,  πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, μίλησε για τα έκτροπα που συνέβησαν στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα 

Για τα έκτροπα που συνέβησαν στο πρόσφατο ματς της Νίκης Αγκαθιάς με τον  Αγροτικό Αστέρα, μίλησε ο πρόεδρος της πρώτης Αριστείδης Ματσούκας στο «Metropolis». Οπου και χρησιμοποίησε ορισμένους «σκληρούς» χαρακτηρισμούς. «Μιάμιση ώρα νωρίτερα πήγα στο γήπεδο, καλωσόρισα τους ανθρώπους του Αγροτικού και µου ζήτησαν ευθέως 30 προσκλήσεις για τους οργανωμένους φιλάθλους τους. ∆εν είναι χθεσινό φαινόμενο. Υπήρχε ένα καζάνι που έβραζε. Το γνώριζαν αυτό οι υπεύθυνοι του Αγροτικού. Μιλάμε για χούλιγκαν και αποβράσματα της κοινωνίας. Ήρθαν στην Αγκαθιά µε λεωφορείο. Και δεν χρειάστηκαν τις προσκλήσεις για να µπουν µέσα. Έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν µέσα µε όλα τα αντικείμενα που είχαν πάνω τους», είπε αρχικά.
 
Και συνέχισε. «Η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Έγινε πόλεμος, είχαν κροτίδες μπορεί και στιλέτα και σιδερογροθιές. Ήρθαν σε µια ομάδα, η οποία έχει νοικοκύρηδες φιλάθλους, κόσµο µε γυναικόπαιδα. Αυτοί οι κύριοι στο 19′ χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, σε κλάσματα του δευτερολέπτου έσπασαν τα κάγκελα και άρχισαν να χτυπούν αλύπητα όποιον έβρισκαν. Είµαι 62 χρονών, δεν το έχω βιώσει ποτέ στη ζωή µου. Έσπασαν κιγκλιδώματα και χτυπούσαν παιδιά και γυναίκες. Δημιουργούν προβλήματα σε κάθε παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Είναι λυπηρό για το ποδόσφαιρο αυτό που έγινε».