Κατσικογιάννης στο gazzetta.gr: «Στον Ιωνικό θυμηθήκαμε τα παλιά»

Κατσικογιάννης στο gazzetta.gr: «Στον Ιωνικό θυμηθήκαμε τα παλιά»

bet365

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον Αιολικό στη Νεάπολη, η διοικητική υγεία και το αήττητο των 20 ματς οδήγησαν τον Ιωνικό στην άνοδο σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Κατσικογιάννη στο gazzetta.gr!

100% Επιστροφή* χρημάτων Γκέτεμποργκ - Μάλμε! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για 20 ματς ο Ιωνικός ήταν αήττητος. Αν και βρέθηκε 14 βαθμούς πίσω από τις θέσεις της ανόδου, ουδείς το έβαλε κάτω. Οι παίκτες ελευθερώθηκαν αγωνιστικά, έπαιξαν χωρίς άγχος και πέτυχαν ένα comeback που οδήγησε τον Ιωνικό στην άνοδο.

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης, μίλησε στο gazzetta.gr για τα «κλειδιά» που άνοιξαν την πόρτα της ανόδου στην ομάδα της Νίκαιας.

Υπάρχει μυστικό για την άνοδο;

Η διοίκηση ήταν σταθερή. Ο κύριος Τσιριγώτης μας τα παρείχε όλα, λειτουργούσαν όλα άψογα, είχαμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο καταφέραμε να πετύχουμε την άνοδο.

Υπήρξε στιγμή που φοβήθηκες ότι δεν θα τα καταφέρετε;

Δεν υπήρξε ούτε στιγμή που να φοβήθηκα ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Το αντίθετο θα έλεγα. ξεκινήσαμε στην αρχή του δεύτερου γύρου, όταν πήγα εγώ, γιατί ήμασταν 13 και 14 βαθμούς πίσω, παίζαμε χωρίς άγχος. Μετά αρχίσαμε να μειώνουμε τη διαφορά και να παίζουμε πιο ελεύθερα σε σχέση με την Ιεράπετρα και τον Εθνικό που ήταν στις προνομιούχες θέσεις. Ετσι παίζαμε καλύτερα και όσο φτάναμε πιο κοντά στο στόχο είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δεν φοβόμασταν.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που έπρεπε να ξεπεράσετε;

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έπρεπε να ξεπεράσουμε ήταν ο κακός μας εαυτός. Μόνο αν εμείς δεν παίζαμε καλά δεν κερδίζαμε κι αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα όπου η ομάδα έχει κάνει 20 παιχνίδια αήττητη κι αυτό ήταν το κλειδί για την άνοδο.

Ποιο ήταν το πιο έντονο περιστατικό μέσα στη χρονιά;

Το πιο έντονο περιστατικό ήταν στο τελευταίο ματς με τον Αιολικό, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. Τους κάναμε να θυμηθούν τα παλιά, δεν έπεφτε καρφίτσα στο γήπεδο και τους κάναμε χαρούμενους. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς όσα ζήσαμε.

Πώς βλέπεις το μέλλον;

Το μέλλον το βλέπω πάρα πολύ θετικά. Όπως είπα και πριν ο κ., Τσιριγώτης είναι ένας πρόεδρος που παρέχει τα πάντα, νιώθαμε ότι είμαστε σε ομάδα Α' Εθνικής. Όσο για το δικό μου μέλλον, δεν έχουμε κάνει ακόμη κάποια συζήτηση, θα ήθελα να παραμείνω, θα δούμε τι θα συμβεί.

Είναι αδικία ότι παρά την άνοδο στην ουσία θα παίζετε στην ίδια κατηγορία;

Το θεωρώ αδικία γιατί παρά την άνοδο θα παίζουμε στην ουσία στην ίδια κατηγορία. Η Football League θα είναι σαν τη Γ', αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το θετικό είναι ότι θα υπάρχουν κάποια έσοδα και θα είναι επαγγελματική η κατηγορία. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα