Διαγόρας - Καλαμάτα 1-0

Gazzetta team
Διαγόρας - Καλαμάτα 1-0

bet365

Ο Διαγόρας πήρε τη νίκη απέναντι στην Καλαμάτα με 1-0, στα μπαράζ ανόδου στη Football League, δίχως πάντως να μπορεί να πανηγυρίσει τη νίκη, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα ο πατέρας του προπονητή του, Πέτρου Ρουτζιέρη υπέστη καρδιακό επεισόδιο κι άφησε την τελευταία του πνοή.

Το προβάδισμα με σκόρερ τον Ντουαλά στις καθυστερήσεις πήρε ο Διαγόρας απέναντι στην Καλαμάτα, στο πρώτο εκ των δυο παιχνιδιών που θα κρίνουν την άνοδο στη Football League, εντούτοις οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πένθος λόγω του αδόκητου χαμού του πατέρα του προπονητή τους.

Στα μισά περίπου του α' ημιχρόνου όπου ο κ. Ρουτζιέρης ένιωσε αδιαθεσία, καθώς παρακολουθούσε το παιχνίδι από την εξέδρα. Αμέσως έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί που ήταν στο γήπεδο, κ.κ Μιχαηλίδης, Άντερσεν και Τσάτσης, ενώ λίγο αργότερα ήρθε το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Ο πατέρας του προπονητή του Διαγόρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη τους συγγενείς του, αλλά και την ομάδα.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, που πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μπόρεσαν, έστω και την ύστατη ώρα, να βρουν το γκολ που τους δίνει προβάδισμα στη «μάχη» για την άνοδο, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Καλαμάτα.

Οι συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου (83’ Μεντί), Χατζησάββας, Γλυνός (79’ Μπουρλάκης), Πινιώτης (66’ Ντουαλά), Δήμας, Γεωργίου

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καρσιωτάκης, Τάμπας (84’ Τσόπελας), Φουάσης, Μπίζος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Γιόνδης (75’ Μάρκοβιτς), Πέριτς (89’ Βοσκόπουλος), Λαθύρης (48’ Μίγκας)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα