Στα... χαρακώματα Ξένος και Παναιγιάλειος μετά από καταγγελίες για... χθεσινά κοντοσούβλια!

Gazzetta team
Στα... χαρακώματα Ξένος και Παναιγιάλειος μετά από καταγγελίες για... χθεσινά κοντοσούβλια!

bet365

Εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση έβγαλε ο πρώην παίκτης του Παναιγιάλειου, Νεοκλής Ξένος, αφού το... διαζύγιο του με την ομάδα δεν έγινε με καθόλου καλό τρόπο. Κινείται νομικά εναντίον του ο Παναιγιάλειος!
Η ανάρτηση του Ξένου για την οποία θα κινηθεί νομικά ο Παναιγιάλειος:
«Με αφορμή την αποχώρησή μου από την ομάδα του Παναιγιάλειου έχω να δηλώσω τα εξής:
Σεβάστηκα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό τον ιστορικό αυτό σύλλογο και αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου ότι καλύτερο και να καταφέρουν να σώσουν την ομάδα αν και το θεωρώ από δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Δυστυχώς είναι μόνοι τους, δεν υπάρχει διοίκηση πέρα των χαρτιών, που να είναι κοντά σε παίκτες και προπονητή, δεν υπάρχει γενικός αρχηγός, δεν υπάρχει υλικό ρουχισμού ούτε καν μπάλες..
Οι παίκτες είναι απλήρωτοι 3-4 μήνες και οι παίκτες μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν έχουν πάρει ακόμα ολόκληρη τη προκαταβολή. Παίκτες που ζητούσαν να φύγουν το Γενάρη, η διοίκηση τους απειλούσε με κρέμασμα των δελτίων η ζητούσε χρήματα ενώ τους χρώσταγε.
Το φαγητό μας ήταν… πίτες, γύρος και… κοντοσούβλια ενώ πολλές φορές ήταν χθεσινά… Ενώ ήμουν τραυματίας και ζήτησα να πληρωθώ η απάντηση της διοίκησης ήταν πως αφού δε μπορώ να βοηθήσω άμεσα να φύγω και πως δεν υπάρχουν χρήματα, και το πως θα κάνω το πόδι μου καλά είναι δικό μου πρόβλημα, ενώ είχα τραυματιστεί στην ομάδα μου.
Δε με άφησαν να ολοκληρώσω τις θεραπείες με αποτέλεσμα να τις πληρώνω τώρα από τη τσέπη μου. Ζήτησα λίγα χρήματα για να ταξιδέψω και η απάντηση τους ήταν αρνητική. Κύριοι της διοίκησης του Παναιγιάλειου ( όσο μπορεί κάποιος να σας πει έτσι), όταν πρεσβεύεις το όνομα του Παναιγιάλειου δε φέρεσαι έτσι ανήθικα και απάνθρωπα σε παίκτη τραυματία που ζει από αυτό που κάνει.
Παράγοντες δε λέγεστε επειδή φωτογραφίζεστε δίπλα σε ποδοσφαιριστές η επειδή το γράφετε σε ετικέτα στο Facebook. Έχετε τεράστιες ευθύνες για τον υποβιβασμό της ομάδας και τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί αφού χρωστάτε σε όποιον λέει ελληνικά και μη βρωμίζεται και ξεφτιλίζετε το όνομα της ομάδας όσο ακόμα λέγεστε παράγοντες. Αυτά είναι κοινά μυστικά στον κόσμο του Αιγίου για τη παρεούλα σας τα οποία έμαθα αφού είχα υπογράψει.
Ευτυχώς που το δελτίο μου είναι ορισμένου χρόνου αλλιώς θα είχα πρόβλημα και σε αυτό. Δυστυχώς τα σκουπίδια στο Αίγιο δεν έχουν πλημμυρίσει μόνο τους δρόμους αλλά έχουν μπει για τα καλά στους χώρους του γηπέδου και ειδικά στην αίθουσα του συμβουλίου, αφού όλη η..μπόχα και η βρωμιά από εκεί πηγάζει…
Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν τον μοναδικό άνθρωπο και αγωνιστή Κώστα Δεληγιάννη που είναι ο μόνος τίμιος και τιμάει τα παντελόνια που φοράει…».
Ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου, Δημήτρης Μπαλαφούτης, απάντησε στις καταγγελίες του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο Μπαλαφούτης απάντησε τα εξής (σ.σ. που αναρτήθηκαν στο site Sportstonoto):
«Λυπάμαι πολύ που αναγκάζομαι να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο μου για να απαντήσω στο κατάπτυστο δημοσίευμα του Νεοκλή Ξένου. Η πορεία του καθενός είναι αυτή που τον κρίνει… Ο εν λόγω λοιπόν ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια λάθος επιλογή και αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου. Πληρώθηκε όμως μέχρι τελευταίο ευρώ και μέχρι την ημέρα που βγήκε η απόφαση της διοίκησης, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, του παρείχαμε στέγη και σίτιση. Ποιος ήταν ο λόγος απομάκρυνσης; Ή “παράξενη” συμπεριφορά και τα πολλά “αγωνιστικά λάθη”. Μόλις διαπίστωσε ότι το κλίμα της ομάδας βάρυνε για αυτόν και ότι δεν θα αγωνίζονταν ξανά, προσποιήθηκε τον τραυματία.
Και μετά το τέλος της συνεργασίας, έφτασε να παρακαλάει για την παραμονή του, ακόμα και άνευ πληρωμής! Αλλά η διοίκηση δεν ήθελε αυτό το “αγκάθι “στα αποδυτήρια της ομάδας. Μιας ομάδας που προσπαθεί από την πρώτη μέρα της νέας διοίκησης να σταθεί στα πόδια της και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Μιας ομάδας που τα μέλη της διοίκησης έχουν κυριολεκτικά ματώσει οικονομικά. Και έρχεται σήμερα αυτός ο μάλλον “μισθοφόρος”(γιατί σύντομα θα αποκαλυφθεί ποιος και τι βρίσκεται πίσω από το αισχρό δημοσίευμα )να αμφισβητήσει την ιστορία και την προσπάθεια της διοίκησης του Παναιγιαλείου!
Υ.Γ.: Θα κινηθούμε νομικά για το υβριστικό περιεχόμενο της ανακοίνωσης του αχαρακτήριστου Νεοκλή Ξένου που και με τις δηλώσεις του αν μη τι άλλο έδειξε το ποιον του και την 'ηθική' που τον διέπει»!
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα