Νίκη Βόλου: Απίστευτη κίνηση, αποκατέστησε τις ζημιές στο «Πανθεσσαλικό» μέσα σε 48 ώρες! (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Νίκη Βόλου: Απίστευτη κίνηση, αποκατέστησε τις ζημιές στο «Πανθεσσαλικό» μέσα σε 48 ώρες! (pics)

bet365

H διοίκηση της Νίκης Βόλου δεν αποποιήθηκε των ευθυνών της για τις υλικές ζημιές στο Πανθεσσαλικό, μετά το ντέρμπι με τον συντοπίτη Ολυμπιακό και σε χρόνο ρεκόρ αποκατέστησε τις ζημιές .Ο Αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου Βασίλης Βενέτη, τόνισε στο gazzetta.gr πως όσοι μπαίνουν στο στάδιο για να καταστρέψουν θα απομονωθούν.

Μετά το ντέρμπι κορυφής στο Βόλο μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νίκης, υπήρξαν τεράστιες υλικές φθορές στο Πανθεσσαλικό.

Οι οπαδοί της νίκης είδαν την ομάδα τους να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό και κατά πάσα πιθανότητα την πρωτιά.

Έτσι, εξοργισμένοι από το αποτέλεσμα προχώρησαν σε βανδαλισμούς.

Η διοίκηση της ομάδας, δεν αποποιήθηκε τις ευθύνες της και μέσα σε 48 ώρες αποκατέστησαν όλες τις ζημιές.

Κοιτώντας τις φωτογραφίες από το «goalpost.gr» καταλαβαίνει κάποιος πως ποτέ δεν έγινε το παραμικρό.

Ο Αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου Βασίλης Βενέτης, δήλωσε στο gazzetta.gr για την εν λόγω αξιέπαινη κίνηση:

«Για μας το Πανθεσσαλικό είναι το σπίτι μας. Έτσι το αισθανόμαστε. Δεν θέλω να πιστέψω και δεν πιστεύω πως αυτοί που προέβησαν σε καταστροφές ήταν φίλοι της Νίκης. Όλα έγιναν σε πέντε λεπτά. Από την επόμενη μέρα πιάσαμε δουλειά ώστε το σπίτι μας να επανέλθει στην εικόνα που είχε πριν το παιχνίδι και στην εικόνα που θέλουμε να το βλέπουμε και να το χαιρόμαστε. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με δικά μας έξοδα αποκαταστάθηκαν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Στάδιο στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Το δύσκολο για εμάς ήταν να βρούμε τα υλικά για την αποκατάσταση των ζημιών. Αφού τα βρήκαμε με πολλή δουλειά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, καταφέραμε να αποκαταστήσουμε όλες τις καταστροφές και το στάδιο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ακόμη καλύτερη κατάσταση μιας και στις τουαλέτες όλα τα σπασμένα αντικαταστάθηκαν από καινούργια. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να ξαναμπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία και όσοι προσέρχονται στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τις καταστροφές θα απομονωθούν από τους υγιείς φιλάθλους»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα