Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου: Έσπασαν το Πανθεσσαλικό μετά το ντέρμπι (pics)

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου: Έσπασαν το Πανθεσσαλικό μετά το ντέρμπι (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε της Νίκης Βόλου 2-0 στο ντέρμπι της Κυριακής, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί των φιλοξενούμενων... έσπασαν το Πανθεσσαλικό.

Πολλές ζημιές μετράει μία μέρα μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Βόλου το Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι, επικράτησαν 2-0 κι αυτό έκανε τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να ξεσπάσουν...

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων και πεδίο μάχης ήταν το σημείο των κερκίδων μεταξύ των δύο πεζογεφύρων με τους αστυνομικούς να επιτρέπουν την επίθεση των οπαδών των φιλοξενούμενων σε αυτούς των γηπεδούχων. Τα... αποτελέσματα ήταν να έχουμε σπασμένα σιφόνια, σπασμένες τουαλέτες και νιπτήρες, αλλά και σπασμένες μεταλλικές βάσεις καθισμάτων, καθίσματα και φυσικά να φύγουν πολλές φωτοβολίδες προς την απέναντι πλευρά.

Δείτε φωτογραφίες από το «myvolos.net»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα