Ποτέ ξανά στα χαμηλά ο Ηρακλής!

Ποτέ ξανά στα χαμηλά ο Ηρακλής!

Gazzetta team
Ποτέ ξανά στα χαμηλά ο Ηρακλής!

bet365

Μια ακόμη κακή παρένθεση έκλεισε για τον Ηρακλή, με το εύκολο 3-0 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η πορεία για επιστροφή στην Super League συνεχίζεται με την ελπίδα να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στις χαμηλές κατηγορίες.

Εδώ και αρκετές μέρες ο Ηρακλής είχε... τσεκάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Football League, καθώς έκανε περίπατο στον πρώτο όμιλο των πλέι οφ της Γ΄εθνικής. Το ζητούμενο για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης ήταν να κλείσει με τον ιδανικό τρόπο η περιπέτεια αυτής της κατηγορίας και να αρχίζει το χτίσιμο για μια ομάδα που δεν θα έχει απλά παρουσία στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά άμεσα θα διεκδικήσει την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Άλλωστε ο «Γηραιός» με πάνω από έναν αιώνα ιστορία, εκεί ανήκει. Στα ψηλά. Εκεί θέλουν να τον βλέπουν οι φίλοι του, αλλά και γενικά όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Το κεφάλαιο Γ΄εθνική έκλεισε για τον Ηρακλή με πρωτιά στα πλέι οφ και μια εύκολη εκτός έδρας νίκη με 0-2 κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Στο τυπικά αγωνιστικό κομμάτι, ο «Ηρα» καθάρισε με το... τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 0-2. Στο 14' ο Ρόβας κέρδισε το πέναλτι κι ο εύστοχος Κρυστάλλης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε δημιουργός και με δική του ασίστ, ο Πτηνόπουλος διπλασιάσε τα τέρματα του «Γηραιού»!

Με το... πόδι στο γκάζι ξεκίνησαν οι Θεσσαλονικείς και στο δεύτερο μέρος καθώς έψαχναν κι άλλα γκολ για να διευρύνουν την νίκη τους. Αυτό συνέβη στο 61' όταν με άψογο πλασέ ξανά ο Πτηνόπουλος, πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα κάνοντας παράλληλα και το 0-3. Aυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- 6 αγώνες

Απόλλων Παραλιμνίου-Ηρακλής 0-2

Τηλυκράτης-ΝΠΣ Βόλος 1-3

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- 6 αγώνες

1. Ηρακλής 16

2. ΝΠΣ Βόλος 13

3. Τηλυκράτης 4

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα