Οι οπαδοί του Πανιωνίου μάζεψαν τα σκουπίδια μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα στην Επίδαυρο

Newsroom
Οι φίλοι του Πανιωνίου μάζεψαν τα σκουπίδια στο εκτός έδρας ματς με τον Φοίνικα

bet365

Μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους επί του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, οι οπαδοί του Πανιωνίου που βρέθηκαν στην Επίδαυρο ζήτησαν σακούλες για να μαζέψουν τα σκουπίδια από το σημείο που καθόντουσαν.

Μια κίνηση που μας θύμισε Μουντιάλ και τους Ιάπωνες, έκαναν οι οπαδοί του Πανιωνίου. Οι φίλοι των «κυανέρυθρων» μετά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Φοίνικα στην Επίδαυρο, ζήτησαν σακούλες προκειμένου να μαζέψουν τα σκουπίδια που υπήρχαν στην μεριά που καθόντουσαν.

Αναλυτικά ο Πανιώνιος έγραψε στα social τα εξής: «Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και στο πρόσωπο του προέδρου της Σώζων Λαμπριανού για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας και τους εκατοντάδες φιλάθλους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάντα θα προσφέρει τον σεβασμό σε οποιαδήποτε ομάδα του τον ανταποδίδει, ανεξάρτητα την κατηγορία που αγωνίζεται.

Το ίδιο έκανε ο κόσμος μας, κάνοντας μας περήφανους μία ακόμα φορά, όταν μετά το τέλος του αγώνα ζήτησαν από το προσωπικό των γηπεδούχων σακούλες ώστε να καθαρίσουν το τμήμα του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου που είχαν τοποθετηθεί με σκοπό να τον αφήσουν πεντακάθαρο όπως τον βρήκαν. (ενδεικτικά η φωτογραφία με μια από τις πολλές σακούλες που γέμισαν)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα