Γ' Εθνική: Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ζητούν κατάργηση των μπαράζ και άνοδο στη Super League 2

Γ' Εθνική: Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ζητούν κατάργηση των μπαράζ και άνοδο στη Super League 2

Newsroom
Γ' Εθνική: Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ζητούν κατάργηση των μπαράζ και άνοδο στη Super League 2

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής με ανακοίνωσή τους αιτούνται ν' ανέβουν στη Super League 2 όλοι οι πρωταθλητές της Γ' Εθνικής.

Έχει συμπληρωθεί μια εβδομάδα από τότε που συζητήθηκε η έφεση του Μακεδονικού, ο οποίος ζητά να πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Λευκίμμη λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της. Η Επιτροπή Εφέσεων δεν έχει δημοσιοποιήσει απόφαση και τα μπαράζ των πρωταθλητών στους ομίλους της Γ' Εθνικής, για την άνοδο στη Super League 2, δεν μπορούν να ξεκινήσουν.

Την Τρίτη (10/05) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής με ανακοίνωσή τους ζήτησαν να καταργηθούν οι αγώνες μπαράζ και να προβιβαστούν στη Super League 2 και οι 7 πρωταθλητές! Όπως ανέφεραν:

«Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής έχουμε φτάσει στα όριά μας. Έχουν περάσει σχεδόν 50 μέρες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μας και ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε την άνοδό μας στη Super League 2. Καλούμε την ΕΠΟ αλλά και τη Super League 2 να πάρουν θέση αλλά και τη σωστή και λογική απόφαση για όλες τις ομάδες από τη στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία να λειτουργήσουν με γνώμονα τη λογική και κυρίως την υγεία των ποδοσφαιριστών. Δικαιούμαστε ως ποδοσφαιριστές την άνοδο αφού τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας και περιμένουμε από την ΕΠΟ να αποφασίσει βάζοντας την υγεία μας πάνω απ' όλα. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν νοσήσει από κορονοϊό και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής θα κληθούν να παίζουν αγώνες για την άνοδο Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή με όποιους κινδύνους μπορεί να κρύβει κάτι τέτοιο. Δεν είναι μακρινές οι εικόνες όπου συνάδελφος μας κατέρρευσε στο γήπεδο σε αγώνα άλλου ομίλου. Τις επόμενες μέρες και ενώ μπαίνουμε όλο και περισσότερο σε καλοκαιρινή περίοδο, οι θερμοκρασίες θα είναι απαγορευτικές για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Το δίκαιο και το σωστό εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι η άνοδος όλων των ομάδων που πήραν τις πρωτιές στους ομίλους τους. Σε διαφορετική περίπτωση οι αρμόδιοι να διασφαλίσουν τις οικογένειές μας αν κάποιος από εμάς πάθει το οτιδήποτε αγωνιζόμενος έπειτα από αυτό το διάστημα αποχής».

Ανάλογη στάση κράτησε και ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Με την ανακοίνωσή μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας και την αγανάκτηση μας για την παρατεταμένη καθυστέρηση έναρξης των μπαράζ ανόδου για την SuperLeaque2. Σ’ ένα πρωτάθλημα που οι πρωταθλητές των ομίλων δεν επιβραβεύονται με την αυτονόητη άνοδο αλλά καλούνται να παίξουν αγώνες μπαράζ κα ενώ το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ και 50 μέρες περίπου εμείς δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε. Αντ’ αυτού στο τέλος θα κληθούμε να παίξουμε 6 παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή χωρίς κανένας να σκέφτεται πως αυτό θα γίνει εν μέσω καλοκαιριού και τους κινδύνους που επιφέρει στην υγεία μας. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει covid με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους και αναλογιστείτε το μέγεθος της ευθύνης όλων μας σε περίπτωση που έστω και ένας ποδοσφαιριστής καταρρεύσει στο γήπεδο. Καλούμε τον ΠΣΑΠ να λάβει άμεσα θέση και να προασπίσει την υγεία μας, και ζητούμε από την ΕΠΟ και την SuperLeague2 εδώ που έφθασαν τα πράγματα να λάβουν την μόνη ενδεδειγμένη απόφαση για την προάσπιση της υγείας των ποδοσφαιριστών, με τη μη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ και την άνοδο όλων των πρωταθλητριών ομάδων της Γ Εθνικής».

Σημειώνεται ότι οι ομάδες της Γ' Εθνικής έδωσαν στις 3 Απριλίου το τελευταίο τους παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα