Πανιώνιος: Η εξήγηση για την απουσία από τη λίστα δικαιούχων επιχορήγησης 

Newsroom
Πανιώνιος: Η εξήγηση για την απουσία από τη λίστα δικαιούχων επιχορήγησης 

bet365

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξήγησε γιατί δεν κατέστη εφικτή η εγγραφή στο Μητρώο Σωματείων και συνεπώς η ομάδα απουσίαζε από την λίστα των επιχορηγήσεων.

Ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με το Μητρώο Σωματείων πήρε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξήγησε γιατί απουσίαζε από τη λίστα των επιχορηγήσεων εκ μέρους της Πολιτείας.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με το ζήτημα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. και της λίστας των δικαιούχων επιχορήγησης από την Πολιτεία στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Πανιώνιος, θα θέλαμε να γνωρίσουμε στους φίλους του Συλλόγου τα εξής:

Το Σωματείο μας εμπρόθεσμα, και μάλιστα με μεγάλη απόσταση από την οριζόμενη προθεσμία, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες υποβολής των απαιτούμενων εγγράφων, για τον έλεγχό τους και την συνεπαγόμενη έγκριση τους από την αρμόδια Αρχή.

Ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της διαδικασίας με θετικό τρόπο για το Σωματείο μας. Αφού επικοινωνήσαμε με τις υπηρεσίες και την διοίκηση της Γ.Γ.Α. για τον προσδιορισμό του σφάλματος, λάβαμε τη διαβεβαίωση πως θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα, το οποίο σημειωτέον στέρησε και από αρκετούς άλλους συλλόγους, πλην του Πανιωνίου, τη δυνατότητα χρηματοδότησης σε αυτή την φάση.

Ο Σύλλογος μας παρακολουθεί το θέμα και ευελπιστεί πως σύντομα θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση που θα περιλαμβάνει ευχάριστα νέα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα