Παναιγιάλειος: Ο Ράφικ Τζιμπούρ αναλαμβάνει ρόλο στην ομάδα του Αιγίου

Δημήτρης Σαμόλης
Παναιγιάλειος: Ο Ράφικ Τζιμπούρ αναλαμβάνει ρόλο στην ομάδα του Αιγίου

bet365

Ο 37χρονος Ράφικ Τζιμπούρ, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αναλαμβάνει ρόλο στον Παναιγιάλειο, τον οποίο θα βοηθήσει στα μεταγραφικά ζητήματα με παίκτες από το εξωτερικό.

Ο Παναιγιάλειος αναμένεται να συμμετάσχει στη Γ' Εθνική και στην προσπάθεια να δημιουργήσει δυνατό σύνολο, βρήκε σύμμαχο τον πρώην φορ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ράφικ Τζιμπούρ. Ο 37χρονος Αλγερινός, ο οποίος είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης και εκτελεί χρέη μάνατζερ, θα βοηθήσει την ομάδα του Αιγίου με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, κυρίως από τη γαλλική αγορά στην οποία είναι καλά δικτυωμένος. Προ ημερών άλλωστε, με τον Έλληνα συνεργάτη του Γιώργο Κολοβό έφεραν στον Απόλλωνα Λάρισας δύο παίκτες από την ακαδημία της Βαλενσιέν.

111

Ο Τζιμπούρ θα αναλάβει σαν άτυπος τεχνικός διευθυντής στον Παναιγιάλειο, αν και δεν αποκλείεται να πάρει αυτόν τον ρόλο επισήμως. Ο βετεράνος Αλγερινός (γεννήθηκε στο Γκρενόμπλ της Γαλλίας, έπαιξε 33 φορές με την Αλγερία και έβαλε πέντε γκολ) πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2005 για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα και ακολούθησαν Ατρόμητος, Πανιώνιος, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Άρης. Αγωνίστηκε επίσης σε Οσέρ, Λα Λουβιέρ, Σίβασπορ, Νότιγχαμ Φόρεστ, ΑΠΟΕΛ και Ατλέτικο Μαρσέιγ.

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2011, 2012, 2013) και δύο κύπελλα (2012, 2013) και με την ΑΕΚ ένα κύπελλο (2016). Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 έβαλε 20 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα