Football League: Πανσερραϊκός - Τρίγλια 1-0 με γκολ του Μέσι (vids)

Gazzetta team
Football League: Πανσερραϊκός - Τρίγλια 1-0 με γκολ του Μέσι (vids)

bet365

Ένα ματς για τον Βόρειο όμιλο έλαβε χώρα το Σάββατο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League, με τον Πανσερραϊκό να επικρατεί με 1-0 της Τρίγλιας και να πλησιάζει την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Η 12η αγωνιστική της Football League άνοιξε με μια αναμέτρηση το Σάββατο για τον Βόρειο Όμιλο, όπου ο Πανσερραϊκός με γκολ του 21χρονου μεσοεπιθετικού Κέσι Ντ'Αβιλά Μέσι επικράτησε με 1-0 της Τρίγλιας.

Παρότι δεν μιλάμε για τον... αυθεντικό Μέσι, ο 21χρονος Ιβοριανός ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας των Σερρών, η οποία με αυτό το τρίποντο μείωσε στους τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Καβάλα, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μάλιστα το γκολ που σημείωσε στο 57' ο Μέσι θύμισε τον... πραγματικό Μέσι καθώς με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ νίκησε τον Παλαβράκη, τέρμα που αρκούσε στον Πανσερραϊκό για να πάρει τη νίκη.

Οι «Αργοναύτες» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 25 βαθμούς, ακολουθεί η Βέροια με 24 και ο Πανσερραϊκός στην 3η θέση με 22.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Κουτσίδης (90+2′ Μασκανάκης), Κασμερίδης, Ζέρης, Τσόπελας, Ψάλτης (72′ Μαρκιόνι), Κρητικός, Πέτρου, Τσιμίκας (81′ Γιανναράκης), Μέσι, Γκούρτσας (71′ Πράντο)

ΠΟ Τρίγλιας (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκερκιέργης, Α. Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος (89′ Ευθυμιάδης), Μ. Παπαστεριανός, Ζγκούρι, Δόρης, Τότσκα, Σαρβανίδης (60′ Μπρίτο), Ποζατζίδης (86′ Σμυρλής)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Κυριακή 16/5 (17:00)

Νότιος όμιλος

Επισκοπή - Καλαμάτα (16:00)

Ιάλυσος - Νίκη Βόλου

Αιγάλεω - Σαντορίνη

Καλλιθέα - Ασπρόπυργος

Ρόδος - Αστέρας Βλαχιώτη (Δευτέρα 17/5 - 17:00)

Βόρειος όμιλος

Καβάλα - Απόλλων Πόντου

Βέροια - Ολυμπιακός Βόλου

Θεσπρωτός - Πιερικός

ΑΕΠ Κοζάνης - Αλμωπός Αριδαίας

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα