Η όμορφη κίνηση της Νίκης Βόλου: «Κράτα ρε Μάστρο γερά» (pic)

Η όμορφη κίνηση της Νίκης Βόλου: «Κράτα ρε Μάστρο γερά» (pic)

Δημήτρης Σαμόλης
Η όμορφη κίνηση της Νίκης Βόλου: «Κράτα ρε Μάστρο γερά» (pic)

bet365

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου εμφανίστηκαν στο γήπεδο πριν από το παιχνίδι με την Καλλιθέα με μπλουζάκια «κράτα ρε Μάστρο γερά», για τον Γιώργο που δίνει αγώνα ζωής.

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4) στη Football League. Ήταν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Μαγνησίας, στο «ντεμπούτο» του Κώστα Κατσουράνη ως αθλητικός διευθυντής.

Πριν από τη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές της Νίκης εμφανίστηκαν στο γήπεδο με μπλουζάκια «κράτα ρε Μάστρο γερά», για τον Γιώργο που δίνει αγώνα ζωής.

Με την έναρξη του αγώνα, κόντρα στην Καλλιθέα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχήθηκε, μέσω των ποδοσφαιριστών της, ο αγαπημένος μας...

Δημοσιεύτηκε από Niki Volou FC - www.nikifc.gr στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021
Η «κυανόλευκη» ομάδα ανέφερε: «Με την έναρξη του αγώνα, κόντρα στην Καλλιθέα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχήθηκε, μέσω των ποδοσφαιριστών της, ο αγαπημένος μας Γιώργος Μαστρογιάννης να κερδίσει έναν ακόμα αγώνα ζωής, όπως αυτόν που κέρδισε πριν λίγους μήνες, κόντρα στον πιο ύπουλο αντίπαλο που έχει υπάρξει, τον καρκίνο. Γιώργο, είμαστε μαζί σου! Κράτα ρε Μάστρο γερά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Football League: Πέρασε στην κορυφή η Καλαμάτα, πρώτο «τρίποντο» για Νίκη Βόλου

Νίκη Βόλου: Κατσουράνης και επίσημα (pic)

Το «ντεμπούτο» του Κατσουράνη στη Νίκη Βόλου (pics)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα