Μπαντής: «Σε Football League και Γ’ Εθνική κολλάει, εδώ δεν κολλάει;» (pics)

Gazzetta team
Μπαντής: «Σε Football League και Γ’ Εθνική κολλάει, εδώ δεν κολλάει;» (pics)

bet365

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής καυτηρίασε το «λουκέτο» που συνεχίζει να υπάρχει στις χαμηλότερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου.

Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες ποδοσφαιρικές χώρες, αν όχι η μοναδική που εκτός των δύο πρώτων τη τάξει Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Ο ΠΣΑΠ έχει τοποθετηθεί ουκ ολίγες φορές για την επανέναρξη αυτών των πρωταθλημάτων ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Ο Γιώργος Μπαντής θέλησε να σχολιάσει το «λουκέτο» που υπάρχει στις χαμηλότερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου, ενώ την ίδια ώρα η αγορά σφύζει από ζωή.

«Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League να κάνουν προπόνηση σε γήπεδο 9.000τμ. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο» και «Πάμε άλλη μία σε νέα έκδοση. Εδώ βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της Football League, της Γ ' εθνικής ανδρών, της Α ' εθνικής γυναικών, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και τους μικρούς μας παίκτες από τις ακαδημίες όλης της χώρας να προπονούνται μαζί σε ένα γήπεδο 9.000 τετραγωνικών μέτρων. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο», αναφέρουν οι δημοσιεύσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League να κάνουν προπόνηση σε γήπεδο 9.000τμ Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Bantis/Γιώργος Μπαντής στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Πάμε άλλη μία σε νέα έκδοση. Εδώ βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της Football League, της Γ ' εθνικής ανδρών, της Α '...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Bantis/Γιώργος Μπαντής στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα