Football League: Θα κάνει αίτημα προπονήσεων για Γενάρη με στόχο να παίξει τον Φλεβάρη

Football League: Θα κάνει αίτημα προπονήσεων για Γενάρη με στόχο να παίξει τον Φλεβάρη

Gazzetta team
Football League: Θα κάνει αίτημα προπονήσεων για Γενάρη με στόχο να παίξει τον Φλεβάρη

bet365

Οι ομάδες Βόρειου και Νότιου ομίλου της Football League σε ξεχωριστές τηλεδιασκέψεις την Πέμπτη προσπάθησαν να βάλουν ξανά ένα χρονικό πλαίσιο για να ξεκινήσει η κατηγορία.
Οι ομάδες άκουσαν από τον επικεφαλής του διοικητικού φορέα, Λεωνίδα Λεουτσάκο, το τι πρέπει να γίνει αναφορικά με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και αποφασίσθηκε στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου να κατατεθεί αίτηση για την έναρξη ομαδικών προπονήσεων. Η δε προοπτική έναρξης του πρωταθλήματος προσδιορίστηκε εντός του Φεβρουαρίου. Φυσικά, όλες οι επόμενες κινήσεις θα είναι σε συνάρτηση με την πορεία της πανδημίας.
Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση και για τα τηλεοπτικά, αλλά και την ενίσχυση από το στοίχημα, δύο πηγές εσόδων που θα βοηθήσουν τις ομάδες. Η ομάδα του Αιγάλεω πάντως πήρε αποστάσεις από την απόφαση της έναρξης του πρωταθλήματος στην προοπτική ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε μοιραία σε αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Δεν συναίνεσε όμως κανείς άλλος με τη θέση του Αιγάλεω.
Η Διοργανώτρια Αρχή με ανακοίνωσή της υπογράμμισε τα ακόλουθα για την τηλεδιάσκεψη: «Ολοκληρώθηκαν οι δυο τηλεδιασκέψεις Βορείου και Νοτίου Ομίλου της Football League. Οι 20 ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις που αφορούν στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην τροπολογία του στοιχήματος και ενώ μίλησαν εκτενώς για το υγειονομικό πρωτόκολλο και την επιστροφή στις προπονήσεις. Θα ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη στην αρχή της νέας χρονιάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα