Την απόκτηση του Αργύρη ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου

Την απόκτηση του Αργύρη ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου

Gazzetta team
Την απόκτηση του Αργύρη ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου

bet365

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι ο Άγγελος Αργύρης με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Αργύρη.

Ο Αργύρης είναι 26 ετών, κατάγεται από τον Βόλο και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Γέννημα-θρέμμα της Νέας Ιωνίας, ο Άγγελος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νίκη Βόλου. Ύστερα από μερικά χρόνια, κι αφού αγωνίστηκε μία σεζόν, ως δανεικός, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, κατάφερε ως μέλος του ρόστερ των κυανόλευκων να κερδίσει την άνοδο στη Superleague το 2014 (δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο), ενώ την επόμενη σεζόν, στη χρονιά της Νίκης στη μεγάλη κατηγορία, είχε σημαντικότατη συμβολή στη βραχύχρονη πορεία της (οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο).

Από 'κει κι έπειτα, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, αγωνιζόμενος με επιτυχία κατά σειρά σε Βέρντερ Βρέμης, Βάιχε Φλένσμπουργκ, Κορόνα Κιέλτσε και Όλντενμπουργκ. Την περσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της Βάιχε, με την οποία, στην τέταρτη εθνική κατηγορία της Γερμανίας, κατέγραψε 23 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Άγγελο πίσω στο σπίτι του και του ευχόμαστε μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία!».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα