Ολυμπιακός Βόλου: Τηλεδιάσκεψη για αναδιάρθρωση

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου: Τηλεδιάσκεψη για αναδιάρθρωση

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν σχετική επιστολή σε όλες τις ομάδες της Football League

Τηλεδιάσκεψη με… φόντο την αναδιάρθρωση των κατηγοριών θέλει να πραγματοποιηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου και για αυτό έστειλε σχετικό αίτημα στις ομάδες της FL.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με επιστολή της στις ΠΑΕ που απαρτίζουν την Football League αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και των 14 ομάδων με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκ νέου αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Όπως είναι γνωστό η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού με την διακοπή των πρωταθλημάτων αλλά και με την αβεβαιότητα για το τι θα γίνει τόσο με το τρέχον πρωτάθλημα όσο και τη νέα αγωνιστική σεζόν καθιστούν το ήδη προβληματικό πλαίσιο στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε ως Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ), ακόμα πιο δυσλειτουργικό και προβληματικό και κυρίως σε ό,τι αφορά την οικονομική του διάσταση.

Για το λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον των ομάδων μας το οποίο με την παρούσα κατάσταση και εφόσον οι κατηγορίες παραμείνουν ως έχουν φαντάζει άκρως δυσοίωνο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 όλο αυτό το διάστημα έχει επεξεργαστεί σειρά προτάσεων για το φλέγον ζήτημα της εκ νέου αναδιάρθρωσης των κατηγοριών τις οποίες και θεωρούμε φρόνιμο να συζητήσουμε και να αναλύσουμε με τις υπόλοιπες 13 ΠΑΕ της Football League ώστε όλοι μαζί να καταλήξουμε, εφόσον καταστεί δυνατό, σε μια κοινή απόφαση την οποία και θα κοινοποιήσουμε στα αρμόδια όργανα και φυσικά στον πρόεδρο της Football League κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

FOOTBALL LEAGUE NEWS FEED