Καλαμάτα: Οι λογομαχίες του Γεωργούτζου με Αναστόπουλο – Σιούλα, το... στριγκάκι και ο “καραγκιόζης”! (vid)

Gazzetta team
Καλαμάτα: Οι λογομαχίες του Γεωργούτζου με Αναστόπουλο – Σιούλα, το... στριγκάκι και ο “καραγκιόζης”! (vid)

bet365

Απίστευτες σκηνές στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην συνέντευξη Τύπου του Νίκου Αναστόπουλου μετά τον αγώνα με την Βέροια (1-1). Ο «μουστάκιας» είχε λογομαχία με τον Σωτήρη Γεωργούτζο, στην συζήτηση παρενέβη ο Τάσος Σιούλας και ακούστηκαν εκφράσεις όπως «στριγκάκια» και «καραγκιόζης».

Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να νικήσει την Βέροια (1-1), με την «Μαύρη Θύελλα» να μένει στον πάτο της βαθμολογίας της Football League. Το κλίμα στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νέα απώλεια δεν ήταν και το καλύτερο και υπήρξαν λογομαχίες ανάμεσα στον Νίκο Αναστόπουλο και τον Σωτήρη Γεωργούτζο αρχικά και στην συνέχεια ανάμεσα στον γνωστό δημοσιογράφο και τον Τάσο Σιούλα.

Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες ανέφεραν:

Γεωργούτζος: «Κόουτς οι αριθμοί λένε την αλήθεια, η Καλαμάτα είναι τελευταία»

Αναστόπουλος: «Τελευταία την βρήκα»

Γεωργούτζος: «Γι' αυτό ήρθες για να την σώσεις»

Αναστόπουλος: «Γιατί υπέγραψα συμβόλαιο που έλεγε πως πρέπει να την σώσω»;

Γεωργούτζος: «Γιατί ήρθες για να την ρίξεις»;

Ο Αναστόπουλος επίσης τόνισε και για τα αποδυτήρια πως είναι σαν στάβλος.

Για τους παίκτες: «Άλλοι ευθύνονται, όχι οι παίκτες».

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας «Εγώ σε 7 παιχνίδια πήρα 7 πόντους. Αν οι άλλοι στα προηγούμενα 14 είχαν πάρει 14 θα είχαμε σωθεί»

Με το που τελείωσε ο Νίκος Αναστόπουλος, υπήρξε παρέμβαση του Τάσου Σιούλα λέγοντας πως εκπροσωπεί τον ισχυρό άνδρα της «Μαύρης Θύελλας», Γιώργο Πρασσά και υπήρξε ένταση, με τους δύο άνδρες να έχουν λεκτική αντιπαράθεση. Με τον Σιούλα να λέει στον Γεωργούτζο: «έβγαλες την κουκούλα; Τώρα βγάλε και το στριγκάκι», με τον Καλαματιανό δημοσιογράφο να τον αποκαλεί καραγκιόζη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα