Football League: Άνετα Ιωνικός και Καβάλα

Gazzetta team
Football League: Άνετα Ιωνικός και Καβάλα

bet365

Το καθήκον τους έκαναν Ιωνικός και Καβάλα, που κέρδισαν 2-0 και 3-0 τους Ολυμπιακό Βόλου και Ιάλυσο αντίστοιχα. Πήρε το ντέρμπι της ουράς ο Ασπρόπυργος, που κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα.

Ιωνικός - Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Εύκολο μεσημέρι για τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης. Η ομάδα της Νίκαιας καθάρισε το παιχνίδι σε 35 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 16', έγινε το 1-0 με τέρμα του Κρητικού μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματσούκα. Οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 33', αλλά το πλασέ του Βασιλούδη έφυγε λίγο έξω και στο 35' είχαμε το 2-0 για τον Ιωνικό, όταν ο Πολίμος βρήκε τον Κουϊρουκίδη κι αυτός πλάσαρε εύκολα δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η φάση του 2-0 δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ήταν και η τελευταία του αγώνα! Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά και ο Ιωνικός κράτησε πολύ εύκολα το προβάδισμα αυτό, με την ομάδα του Βόλου να μην μπορεί να βρει κάποια φάση που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Κάπως έτσι, ο Ιωνικός πήρε ακόμα μια νίκη που τον κράτησε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ιωνικός (Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος (59′ Κορνέζος), Κολλαράς, Τσιριγώτης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Ν. Κρητικός, Κουϊρουκίδης, Ματσούκας (61′ Στεργίδης), Βουκμίροβιτς (46′ Πογοσιάν), Σ. Κρητικός.

Ολυμπιακός Βόλου (Σολάκης): Γιδόπουλος, Γραικός, Βασιλούδης (79′ Κλεμέντε), Φαζός, Βοσνακίδης (46′ Μητρόπουλος), Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Ρόκας, Κόλα, Κέρι.

Καβάλα - Ιάλυσος 3-0

Άνετα ξεπέρασε το εμπόδιο του Ιάλυσου η Καβάλα, η οποία επικράτησε στην έδρα της 3-0 κι έμεινε... ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ορφανίδη στο 31' μετά από σέντρα του Καθάριου στη μοναδική φάση που έγινε στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι!

Τα υπόλοιπα τέρματα ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 52' ο Καζαντζίδης μετά από απόκρουση του Ανδρούτσου στο σουτ του Γαβριηλίδη έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 59' ο Σκαθαρούδης που μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Ορφανίδη, προ κενής εστίας πλάσαρε για το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Γαβριηλίδης (75′ Θωμαϊδης), Μαρκόπουλος, Κέρθι, Π. Ορφανίδης, Στήκας, Μαϊντανός, Καθάριος (72′ Λ. Ορφανίδης), Κουτσούμπας, Σκαθαρούδης (80′ Β. Παπαδόπουλος).

Ιάλυσος (Παντέλης): Ανδρούτσος, Πριόνας, Ρεκλείτης, Πετράκης (46′ Χειρίτραντας), Μαστραντωνάκης (72′ Τασιουλής), Μπάρδης, Πάτας, Κονέ (44′ λ.τ Μαραγκουδάκης), Κούντικ, Παγώνης, Μακρυδημήτρης.

Ασπρόπυργος – Καλαμάτα 1-0

Πήρε το ντέρμπι της ουράς και ελπίζει ο Ασπρόπυργος που κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα και πιθανότατα έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να απείλησαν στο 24', αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Μπουσμπίμπα, αλλά και στο 30' με τον Οσμπάνατζιτς, όμως το γκολ δεν ήρθε με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Ασπρόπυργο να βρίσκει γκολ στο 50' με κεφαλιά του Ζγκούρη μετά από μπαλιά του Μπαξεβάνου κι από εκεί και πέρα η Καλαμάτα πίεσε για την ισοφάριση. Έχασε ευκαιρία στο 75' με το σουτ του Ηλιόπουλου, αλλά και στο 79' με νέο σουτ του Κωνσταντινόπουλου, αλλά κανένα δεν κατέληξε στα δίχτυα με τον Ασπρόπυργο να κρατά μέχρι τέλους τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Κολοβούρης, Κόσεβ, Νικολακάκης (56′ Γκατσολάρι), Ζώνας, Φιλίποβιτς, Μπαξεβάνου, Νικολάου, Κάκκο, Ζγκούρι, Σρέτσκοβιτς (78′ λ.τ Σταγάκης), Φράγκος (73′ Πολέττο).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Κωνσταντακόπουλος (86′ Τριανταφυλλάκης), Τριποτσέρης, Γκιοατά, Τόλι, Χριστοφιλέας, Μπαντ (68′ Τιαγκο), Νατσιόπουλος, Οσμάνατζιτς, Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος (80′ Αλεξόπουλος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα