Football League: Θεσπρωτός - Βέροια 2-4

Gazzetta team
Football League: Θεσπρωτός - Βέροια 2-4

bet365

Τρομερό παιχνίδι στο Θεσπρωτός - Βέροια με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τη νίκη με σκορ 4-2 και να... χτυπάνε τετράδα στην Football League.
Στην έδρα του Θεσπρωτού το ματς ήταν συναρπαστικό με τη Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 4-2. Τα γκολ των γηπεδούχων έβαλε ο Κόλλας στο 42' και στο 45' με πέναλτι και των νικητών στο 2' ο Πασάς, στο 12' με πέναλτι ο Πόζογλου και ο Μπλέτσας στο 72'. Στο 94' ο Σιμόνι έκανε το τελικό 2-4. Η Βέροια με αυτή τη νίκη χτυπάει τετράδα στην κατηγορία ενώ ο Θεσπρωτός δεν κινδυνεύει.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Καρβούνης, Κοντοές, Κολτσίδας, Σερβιλάκης, Ραμίρεζ, Δημήτρουλας (69' Καζβιρόπουλος), Μπίκας & Ευθυμίου.
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Ταϊρης, Μπλέτσας, Μανιώτης, Πασάς, Βεργώνης, Στάμου, Πέντα (41' Ν. Ζούρκος, 46' Σιμόνι), Γεωργιάδης, Καραγιάννης & Πόζογλου.

Νίκησε τα Τρίκαλα και ελπίζει το Αιγάλεω (1-0)

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Αιγάλεω. Οι... κυανόλευκοι επικράτησαν με 1-0 των Τρικάλων και έφτασαν τους 24 βαθμούς, έναν παραπάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη τα Τρίκαλα έμειναν στους 40, παραμένοντας και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χάνοντας όμως την ευκαιρία να αυξήσουν την διαφορά τους από τον Ιωνικό που έχει 37. Για την ιστορία το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Φαρινόλα στο 61'.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάσκαρης, Γουερέ (78’ Σταματάκης), Μαχαίρας, Φαρινόλα (83’ Λάμπρου), Καλλέργης (53′ Καπός), Τσιλιγκίρης

ΑΟ Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος (85’ Ποζατζίδης), Ριζογιάννης, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Πελάεθ, Τσίπρας, Ντούνης (77’ Γρηγορόπουλος), Άλεξιτς (60’ Πέλκας)

Βύθισε την Καλαμάτα και παλεύει για το θαύμα η Καβάλα (0-1)

Σε ένα παιχνίδι που θύμιζε παλιά Α' Εθνική, η Καβάλα πήρε σπουδαία νίκη επί της Καλαμάτας στη Μεσσηνία. Οι... αργοναύτες επικράτησαν με 1-0 και έφτασαν τους 33 βαθμούς, μειώνοντας στους 4 την διαφορά τους από τον Ιωνικό και την δεύτερη προνομιούχα θέση που οδηγεί στην Super League 2. Από την άλλη η «Μαύρη Θύελλα» έμεινε στην προτελευταία θέση και τους 18 βαθμούς και πλέον τα πράγματα όσον αφορά την σωτηρία έγιναν εξαιρετικά δύσκολα.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Τριανταφυλλάκης (78′ Πανάγου), Αλεξόπουλος, Ιντρίσι (29′ λ.τ Πετσίτης – 59′ Τιάγκο), Οσμάναγκιτς, Νατσιόπουλος.

ΑΟΚ (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Λ. Ορφανίδης (84′ Αρναούτογλου), Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Στίκας, Κέρθι, Γαβριηλίδης, Π. Ορφανίδης, Καθάριος (64′ Β. Παπαδόπουλος), Σκαθαρούδης (77′ Παπαστεριανός), Μαρκόπουλος.


 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα