Ολυμπιακός Βόλου προς διοικητή ασφάλειας: «Γιατί δεν ασχολείστε με αυτούς που πουλάνε CD και κλέβουν μηχανάκια;»

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου προς διοικητή ασφάλειας: «Γιατί δεν ασχολείστε με αυτούς που πουλάνε CD και κλέβουν μηχανάκια;»

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της καταφέρεται εναντίον του διοικητή ασφάλειας Βόλου για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Νίκη:
«Επειδή η καλή μας διάθεση όλο αυτό το χρονικό διάστημα μάλλον έχει παρεξηγηθεί και επειδή σήμερα στο γήπεδο «χάσαμε» την φωνή μας για να φωνάζουμε και να ζητάμε από την παρούσα αστυνομική δύναμη να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και το αποτέλεσμα είναι ότι στο τέλος θα βγούμε και φταίχτες ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να πούμε την αλήθεια η οποία είναι η εξής: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κ. Διαμαντή Καρβέλη.
Όταν τον ρωτήσαμε πως γίνεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να έχει διαθέσει 20 προσκλήσεις και να έχουν μπει 40 άτομα από την φιλοξενούμενη ομάδα η απάντηση του κ. Καρβέλη ήταν: «Εγώ τι να κάνω;».
Όταν του ζητήσαμε να τους απομακρύνει για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια λάβαμε πάλι την ίδια απάντηση.
Όταν του επισημάναμε ότι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου πηδάνε το μαντρότοιχο της κερκίδας των φιλοξενουμένων επίσης λάβαμε την ίδια απάντηση.
Κύριε Καρβέλη – και μην το πάρετε στραβά, μια φιλική συμβουλή σας δίνουμε – στον επόμενο αγώνα δεν υπάρχει λόγος να έρθετε. Άλλωστε η παρουσία σας και η απουσία σας είναι το ίδιο και το αυτό. Γιατί δεν ασχολείστε με αυτούς που πουλάνε cd και κλέβουν μηχανάκια που γνωρίζετε να το κάνετε και καλά; Στα εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας να προσθέσουμε και την έλευση 30 περίπου φιλάθλων της Νίκης Βόλου στα… χωράφια περιμετρικά του γηπέδου χωρίς βέβαια να κάνει το παραμικρό η αστυνομία (αντίστοιχα τους 3 φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου με το drone που δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα τους συνέλαβαν όπως επίσης περιφρούρησαν και τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών μας για να διασφαλίσουν ότι δεν θα πάει κανένας στο γήπεδο).
Και να μην ξεχάσουμε ότι στον αντίστοιχο εντός έδρας αγώνα της Νίκης Βόλου εμείς σεβαστήκαμε την Ελληνική Αστυνομία και μεταβήκαμε στο γήπεδο αυστηρά 20 άτομα χωρίς να προκαλέσουμε το παραμικρό πρόβλημα.
Όπως και να έχει εμείς για ακόμα μια φορά οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την πλήρη ανεπάρκεια τους. Όμως μια τέτοια παρουσία δεν μπορεί να μην δεν γίνει ευρέως γνωστή για αυτό και ήδη συντάσσεται σχετική έκθεση των όσων συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο η οποία και θα γνωστοποιηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο και φυσικά στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα ήταν κρίμα άλλωστε να μην μάθουν και εκείνοι το πόσο καλή δουλειά έκαναν οι υπάλληλοι τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα